Den mest solgte bil i Amerika i 2017 bliver med sikkerhed Ford F-150 i et utal af varianter; også kaldet Ford F-Series.

Se også: Lej billig bil i USA – også af og til med pick-up leje som mulighed.

F-150 fås allerede hos amerikanske Ford forhandlere i den nye 2018 model, som forfra kan kendes på to tværgående ‘fede sveller’ i kølergrillen (på amerikansk: two-bar grill). Samme design var tidligere udelukkende standard på Super-Duty modellerne af Ford F-150.

En anden nyhed er at de orange afviserblink nu er monteret centralt med de to LED-omkransede forlygteenheder henholdsvis over og under afviser-enhederne.

Ford F150 billede

Den nye Ford pick-up truck udstråler maksimal styrke.

En anden let observérbar design-nyhed er de let ændrede baglygter, som ligeledes har fået en øvre og nedre LED-enhed.

Mindre let-genkendelige ændringer på 2018-udgaven af Ford F-Series (F-150) er ændret udvalg af alufælge, mere krom på bagklappen på visse udstyrsmodeller og andre udvendige design-detaljer, som eksempelvis et indpresset F-150 logo på bagklappen af nogen udstyrsmodeller.

Ford F150 car rental US

Mange nye detaljer på den nye F-150 – bilen er grundlæggende den samme som tidligere.

Vælg dansk design – B&O audio i din Ford F-150 pick-up truck

Europæiske luksus-bilmærker som Aston Martin, Audi og BMW er kendte for at tilbyde B&O audio som enten standard eller ekstraudstyr.

Ford F150 Bang Olufsen Audio-System

2018 nyhed – B&O i Ford F-150.

I 2018 Ford F-Series kan man i de dyrere udstyrsversioner tilkøbe lidt dansk design i form af B&O Play audio units. Ford har med andre ord ladet B&O afløse Sony, som tidligere var leverandør af kvalitets-audio i F-150 modellen.

Se gennemgang på video af den nye  Ford F-150 2018 model herunder:

Nye motorer – og fra 2018 også med diesel

Den største nyhed på Fords F-series pick-up model 2018 er motorudvalget.

Diesel er nu muligt selv på mindste F-150 i form af en 3-liter V6 diesel. Diesel var tidligere kun muligt på de større Super Duty udgaver af F-150.

Øvrige nyheder på motorområdet er en mere økonomisk (og ren) 3,3 liter V6, en EcoBoost (turbo) 2,7 liter og den fra Ford Mustang kendte opgraderede 5,0 liter V8.

Hertil kommer forbedret adaptiv cruise control (kan stoppe bilen totalt ved nødsituationer) og mulighed for WIFI i bilen – mod ekstra betaling forstås.

Se priser og specifikationer på Ford.com.

Denne artikel er senest opdateret: 21. december 2017.