Billeje Florida – find den bedste pris på biludlejning i The Sunshine State

Billeje Florida – billigst at booke bil online til kørselv-ferie i Miami, Fort Lauderdale, Orlando og Tampa lufthavne

Med østkysten som destination er der alle muligheder for at arrangere en kør-selv-ferie uden at udgiften til billeje Florida vælter budgettet.

Lej bil i Florida ved at søge på Cartrawler USA, der lister de billigste Florida tilbud på billeje fra blandt andet Dollar, Advantage, Sixt, Europcar, Avis-Budget, Enterprise, Hertz, Thrifty, Fox Car Rental og mange flere.

Aktuelt kan man også ofte finde rigtigt gode tilbud i Florida via søgemaskinen Discover Cars.

Lej Ford Mustang Cabriolet

Populær til Key West ferie – Ford Mustang Convertible.

Herunder tips til booking af billigste Florida bil i forskellige bilklasser.

Billig Florida billeje

Vores billeje Florida anbefaling: Undgå de allerbilligste biler. Leje af bil i The Sunshine State er generelt så billigt at man let får én eller to bilklasser bedre bil i Florida for de samme penge, som mindste lejebil koster i New York eller Washington D.C.

Tjek priser i Cartrawler søgemaskinen øverst her på siden. Cartrawler er ofte billigst i Florida. Sammenlign evt. også priser med Auto Europe søgemaskinen.

VW Jetta 2019

USA billeje model VW Jetta – kvalitet til lav pris fra eksempelvis Green Motion.

Hvad koster billigste billeje i Florida?

Rejser man til USA på et minimums-budget, kan man selvfølgelig vælge at spare de sidste par hundrede kroner per uge og leje en Ford Fiesta, Kia Rio eller en Chevrolet Spark (for nu også at nævne den ringeste USA lejebil af dem alle).

Ofte er en Toyota Corolla med 4-døre eller en VW Jetta med 4 døre (begge i mellemstørrelse – intermediate klassen) lige så billige eller billigere. Green Motion har den nye VW Jetta, som for det utrænede øje ligner en VW Passat på en prik. I Danmark har Jetta modellen levet en lidt omtumlet tilværelse med navne som VW Jetta, VW Bora, VW Vento og den sælges nu udelukkende som VW Golf Stationcar.

Bemærk at den nye Mexico-producerede USA VW Jetta ikke har noget med de gamle kedelige ‘danske’ VW Jetta/VW Vento/VW Bora at gøre. Faktisk er bilen et rigtigt godt alternativ til at leje en Toyota Corolla eller en Nissan Sentra i mellemklassen (intermediate klasse ved USA billeje).  Stort plus er at bagagerummet i en moderne USA VW Jetta sluger 510 liter. Til sammenligning kan der være 480 liter i bagagerummet i en 4-dørs Audi A4 eller BMW 3-serie.  Nyeste 2019 VW Jetta USA model måler 4,70 meter i længden – en europæisk 4-dørs udgave af VW Passat er 4,77 meter lang.

Sjove biler – billeje Florida tips

Ford Mustang er en ganske almindelig bil i Florida og Californien. Denne klassiske ‘pony-car’ lejes ud i store antal som cabriolet af en lang række selskaber, som Avis, Alamo, Budget, Enterprise, Hertz, Payless, Sixt, Green Motion, Fox med flere.

Er man på udkig efter en traditionel velvoksen amerikaner-personbil er der gode tilbud på Chevrolet Malibu, Chevrolet Impala, Chrysler 300 og Cadillac CTS. De to sidstnævnte er såkaldte ‘premium’ modeller, men kan af og til bookes som Florida billeje til samme pris som en normal ‘full-size’ amerikanerbil.

Chevy Malibu

Chevrolet Malibu (og den lidt ‘finere’ Buick Regal) er samme bil som den nye Opel Insignia i Europa.

En Chevrolet Impala er med 5,10 meters længde ca. 12 cm længere end en Chevrolet Malibu. Begge har forhjulstræk, men en Malibu (eller Buick Regal) med Opel-aner kører bedre og er også en lidt mere moderne konstruktion.

Gode tilbud på Sixt Florida billeje

I klassen af prestige-biler er der lidt længere mellem de rigtig gode tilbud. I efteråret, som er lavsæson, er Guide-USA redaktionen faldet over et par rigtig gode tilbud fra SIXT.

Mercedes Benz E300 USA

En E-klasse Mercedes konkurrerer i USA med Cadillac CTS og BMW 5-serie.

Den i USA herre-dyre E-klasse Mercedes kan af og til findes til priser under 2000 kroner for en uges Florida-billeje. Basismodellen E 300 Sedan i Mercedes E-klassen har en listepris på USD 53.000 i USA før der tick’es options af. At kunne leje sådan en slæde for under 2000 kroner for en uge er derfor lidt af et fund.

BMW 4 Series Convertible

Under 3200 kroner per uge for en 4-serie BMW cabriolet er billigt hos Sixt, Florida.

BMW har rigtig godt fat i det amerikanske marked med især BMW 3-serie, 5-serie, X3 og X5. Billigste 4-serie convertible er BMW 430i med 2,0 liter turbomotor og 248 hestekræfter. Med en listepris ligeledes på ca. USD 53000 for billigste udgave af denne 4-personers åbne bil, er en lejepris på under 3200 kroner per uge fra Sixt Miami Lufthavn særdeles rimeligt.

Lej bil i Florida – billigst ved booking online fra Danmark

Mange overraskes over de billige lejebiler, som er til rådighed i USA. Den primære årsag er at selv mellemklassebiler og større biler fortsat er meget billige i indkøb i USA. De bedste tilbud på Florida biludlejning findes netop i de lidt større bilklasser.

Ford Edge 2019

Billeje Florida – Avis og Budget har ofte gode tilbud på mellemklasse SUV’en Ford Edge.

Bemærk at lokale tilbud (til amerikanere) ofte har ringere eller meget ringere standard-forsikring inkluderet i billejen. Det betaler sig således at booke lejebil online fra Danmark (Europa) til Florida-kørselv-ferien. Ved booking ovenfor er der altid CDW (collision-damage-waiver), TP (theft protection) og LI (liability insurance) inkluderet i lejen. Begreberne står for:

  • CDW – kaskoforsikring (til dækning af skader), kaldes også Loss Damage Waiver – LDW
  • TP – tyveriforsikring (del af dansk kaskoforsikring)
  • LI – liability insurance (kan også ses som OC – obligatory cover eller TPI – Third Party Insurance) – ansvarsforsikring på dansk

Summa-summarum: Lad være med at booke lokalt i USA, da chancen for at komme til at betale ekstra for én eller flere af de forskellige slags forsikringer er stor.

Der ‘sælges op’ i stor stil ved skranken hos biludlejningsselskaberne i USA, og begreber kan flyve rundt og være svære at forstå. En PAI forsikring er eksempelvis Personal Accident Insurance, som alle danskere har i deres rejseforsikring. Langt bedre er det at have sin Florida-billeje reservation klar ved ankomst inklusiv ovenstående forsikringer – som er inkluderet for kunder med dansk bopæl (eller anden europæisk bopæl) ved booking her på siden.

Se mere om forsikring og USA billeje.

Billeje Florida – gode deals

Check aktuelle tilbud (alle med gode forsikringsforhold) på Florida-billeje med Cartrawler USA herover eller via Discover Cars.

Absolut biligste måde at leje bil i Florida, er at vælge en bil i økonomi-klassen – f.eks. fra biludlejningsfirmaet Green Motion i Miami Lufthavn.