Rejseforsikring USA

Rejseforsikring USA anbefaling

Når man rejser til USA, skal man være opmærksom på, at det er nødvendigt at tegne en rejseforsikring! Det blå EU sygesikringskort dækker nemlig udelukkende i EU samt Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Det normale gule sygesikringskort ophørte med at gælde udenfor Danmark i 2014.

Se aktuelle priser på USA rejseforsikring via Allianz.

TIP: Spar 5% med Allianz kampagnekode AllianZ ved bestilling via ovenstående link. (Husk at skrive A og Z med stort, når kampagnekoden indtastes.)

Rejseforsikring USA

Hvis du under dit ophold i USA eksempelvis har brug for at søge læge pga. opstået sygdom, eller fordi du er kommet til skade, kan det hurtigt blive en større omkostning, såfremt du ikke har tegnet rejseforsikring.

I USA er det dyrt at besøge en læge uden forsikring, og såfremt du har brug for et hospitalsbesøg, vil du oftest blive bedt om at vise kreditkort med det samme.

Mange danske forsikringsselskaber tilbyder rejseforsikringer til deres kunder, og det kan være lidt af en jungle at finde netop det produkt, som passer bedst til netop dine behov.

Undersøg om dine eksisterende forsikringer dækker først

Mange traditionelle forsikringsselskaber tilbyder også rejseforsikringer, så undersøg derfor først om du evt. allerede er dækket via din familie- eller indboforsikring.

Ligeledes inkluderer internationale kreditkort ofte også en rejseforsikring – dog kan der være står forskel i dennes dækning. Ofte vil rejser til USA primært omhandle dækning ved tabt eller forsinket baggage og således ikke dækning ved sygdom eller ulykke. Undersøg også om den dækker hele familien eller kun dig selv som indehaver af kreditkortet.

Dækninger i rejseforsikringen – anbefalinger

Når man tegner rejseforsikring USA vil man skulle tage stilling til en del ting, som ikke mindst vil influere på prisen, når rejseforsikring tegnes.

De mest basale dækninger bør være:

  • Alle nødvendige udgifter til lægebehandling og sygehus i USA
  • Hjemtransport pga. alvorlig sygdom
  • Baggage. Få dækket køb af rejseartikler som er gået tabt / stjålet / ikke er nået frem til USA

Dækninger, som typisk kan tilvælges kan være:

  • Dækning af erstatningsrejse – såfremt du bliver syg under turen og får ødelagt USA-ferien
  • Erstatning for ødelagte feriedage under ferien
  • Udgifter til tandlæge ved opståede tandproblemer under ferien i USA
  • Udgifter til fysioterapi ved opståede muskel- og ledproblemer
  • Ferieboligsikring
  • Dækning af skader ved skisport og anden ”farlig” sport

Ligeledes skal der tages stilling til evt. størrelse af selvrisiko ved de forskellige dækningsområder.

Vær desuden opmærksom på, at der for alvorligt og kronisk syge vil være særlige betingelser, der kan betyde, at man ikke er dækket i samme omfang som andre. Undersøg derfor om din sygdom kræver en forhåndsgodkendelse fra forsikringsselskabet.

Såfremt du er over 65 år kan visse forsikringsselskaber desuden kræve en forhåndsgodkendelse for at dække dig under USA rejsen.

Undersøg markedet for rejseforsikringer

Som nævnt tilbyder mange danske forsikringselskaber rejseforsikring ifm. familie- eller indboforsikring. Så forhør dig altid først ved dit nuværende forsikringselskab, om du kan tilkøbe rejseforsikringen når du rejser til USA.

Udover de traditionelle forsikringsselskaber er eksempelvis Europæiske, Gouda, Selandia, Allianz og SafeAway selskaber, som tilbyder rejseforsikringer ifm. rejser til USA.

Denne artikel er senest opdateret i