Florida Guide – de bedste tips til rejser i Florida

De fleste solskinstimer end noget andet sted i USA, unikke naturoplevelser med imponerende dyreliv, forlystelsesparker i verdensklasse og brede sandstrande med palmeidyl er blot nogle af de tilbud, som møder dig, når rejsen går til Florida.

Læs også: Top 5 seværdigheder i Florida

Florida The Sunshine State Sign

The Sunshine State.

Pga. det solrige klima i Florida er det et ideelt sted at besøge på alle tidspunkter af året – den laveste gennemsnitlige dagtemperatur er i januar på ca. 21 gr. C. og den højeste i juli på ca. 31 gr. C.

Den tropiske varme i månederne juni, juli og august kan dog for nogle skandinaver føles meget varm pga. en høj luftfugtighed, og de fleste amerikanske turister foretrækker at tage på ferie i Florida udenfor de tre varmeste måneder.

Det faktum, at der ikke er mange amerikanske turister i den traditionelle sommerferieperiode, gør at prisniveauet om sommeren er forholdsvist lavt, og det er således muligt at finde gode tilbud på både overnatning og billeje i sommerperioden.

Takket være de mange attraktioner og forlystelser, som ligger på et relativt lille område, er Florida en destination, som er meget attraktiv for børnefamilier.

Både store og små børn vil finde sjove og spændende oplevelser i Orlandos væld af forlystelsesparker og i Kennedy Space Center ikke langt fra Orlando vil hele familien blive underholdt af de imponerende begivenheder og historier fra NASA’s rumopsendelser.

På Golfkysten ligger de utallige hvide sandstrande med varmt vand fra den Mexicanske Golf og smutte solnedgange. Byer som Tampa St. Petersburg og Sarasota byder udover det hyggelige strandliv også på et interessant kulturliv og afslappet atmosfære.

Florida solnedgang billede

Solnedgang på Golfkysten.

For historieinteresserede er et besøg i den officielt ældste amerikanske by St. Augustine helt sikkert et besøg værd og i byens historiske distrikt vil du komme tilbage i tiden og opleve tiden hvor der var kamp om herredømmet over byen og Florida i det hele taget.

Sydpå finder du The Magic City – Miami – med de mange forskellige kvarterer med forskellig stil og nationaliteter og naturligvis kilometervis af hvide sandstrande.

Miami Art Deco

Art Deco arkitektur i Miami.

Tæt på Miami ligger det interessante sumpområde Everglades, hvor alligatorerne regerer, og en stor naturoplevelse venter. Endnu længere sydpå kommer du til den lange tange af øer – The Keys – hvor du kører på og mest over 400 øer for til sidst at ramme den ultimative afslapnings-ø Key West.

Rejsetip: Deltag i Facebook Gruppe med Florida rejsetips

Book oplevelser i Florida