Find billig overnatning i USA

Ligesom det er nemt at spare penge ved selv at booke fly, billeje og autocamper, når man skal rejse til USA, kan det ligeledes i langt de fleste tilfælde betale sig selv at stå for hotelbookningen i USA. Find billig overnatning i USA ved at benytte søgemaskiner med prisgaranti.

Guide-USA.dk anbefaler, at man søger og sammenligner priser på overnatning i USA på følgende søgemaskiner:

Der er utrolig mange overnatningsmuligheder i USA, og oftest er det nemt at finde hotelværelser, motelværelser mv. – også selvom man er lidt sent ude med bookningen. Dog bør man være ude i god tid, såfremt man ønsker at bo tæt på eksempelvis Disneyland i Los Angeles eller tæt på store naturseværdigheder som eksempelvis Yellowstone i Wyoming eller Grand Canyon i Arizona.

Find billigste hotel i USA med Hotels.com eller Booking.com

Både på Hotels.com og Booking.com finder du de bedste priser på overnatning, og begge søgemaskiner tilbyder prisgaranti. Dette betyder, at såfremt du efter at have booket overnatning finder et billige tilbud på samme overnatning, vil du kunne få bookingen ændret til den billigere pris.

Det anbefales derfor løbende at holde øje med prisen på din bookede overnatning for at se om du evt. kan spare penge ved at finde samme overnatning billigere. Selve søgemaskinen sender nemlig ikke evt. info om at lejeprisen nu har ændret sig – man skal selv have et vågent øje lave en søgning regelmæssigt.

Mulighed for at optjene gratis overnatning i USA

På Hotels.com vil du kunne tilmelde dig et Reward program, således du kan få en gratis overnatning efter du har booket 10 overnatninger. Den gratis 11. overnatning vil svare til gennemsnitsbeløbet på dine 10 foregående overnatninger.

Hoteller, moteller og hostels i USA

Hvilken slags overnatning skal man vælge i USA? Har du det fint med at dele værelser med andre overnattende gæster – samt benytte fælles toilet og bad – er der gode muligheder for at kunne finde billig overnatning i USA på hostels / vandrehjem – ikke mindst i de større byer.

Moteller findes både i større og mindre byer – og ikke mindst tæt på motorvejene i USA. Motel 6 kæden er en af de billigste landsdækkende motelkæder i USA, og her får du eget værelse med separat bad til priser mellem 40$ og 50$ per nat.

Der findes mange motelkæder og fælles for dem er oftest at du vil kunne finde vaskemuligheder samt tørremuligheder til tøj for 2$ – 4$ per vask. De billigste moteller har ikke meget derudover at tilbyde end en kaffeautomat eller snack-automat. De lidt dyrere motelkæder – eksempelvis Super 8 motel-kæden kan byde på morgenbuffet med corn flakes, brød, juice, kaffe og te, og ofte har du ligeledes gratis wifi.

I større byer – ikke mindst i New York pga. “pladsmangel” – vil du også kunne finde hotelværelser, hvor der er fælles bad på gangen. Det betyder dog ikke at overnatning her er billig, da priserne generelt er skruet op i de mest populære storbyer.

Traditionelle hoteller findes naturligvis også i mange prisklasser, og vælger du hoteller tæt på de populære turistseværdigheder vil priserne oftest være højere end længere væk fra turistmagneterne.