Billige flybilletter til USA

Guide-USA.dk undersøger løbende priser på flybilletter til USA fra Danmark. Når vi finder ekstraordinært gode tilbud eller nye udbydere af flyruter til USA, publicerer vi artikler om det og linker til de billigste søgemaskiner.

Overordnet anbefaler vi at sammenligne priser på flybilleter til USA via følgende søgemaskiner:

Mange vælger naturligvis også at købe flybillet til USA som en del af en samlet tema- eller pakkerejse. Modsat hvad man kunne forvente, kan man dog ret ofte spare penge ved at købe flybillet, overnatning og billeje separat, og dermed kan man også planlægge sin USA rejse mere fleksibelt.

Til tider kan man også spare mange penge på at rejse fra udenlandske lufthavne til USA. Her er f.eks. Hamburg Lufthavn i Tyskland et populært valg.

Læs også:

Mere konkurrence på billige flyruter til USA

De senere år er der dukket flere lavprisflyselskaber op, som tilbyder billige flybilletter til USA. Konkurrencen på flybilletter over Atlanten er således blevet skærpet, og det er ofte primært billetprisen, der er konkurrence om at gøre så lav som muligt.

Basis flybilletpriserne, som de forskellige flyselskaber opererer med, kan variere meget, og derfor er udfordringen for flykunder ofte at skabe sig et overblik over, hvad flybilletterne inkluderer – og ikke mindst, hvad de ikke inkluderer.

Ved nogle lavprisflyselskaber skal der eksempelvis betales gebyrer for at indchecke bagage, betales for at tage over 5 kg. håndbagage ombord, betales for al forplejning ombord, og der kan ligeledes være forskel på hvor mange kilo indchecket bagage må indeholde, inden der pålægges ekstra gebyrer.

Guide-USA.dk anbefaler derfor, at man grundigt sætter sig ind i de enkelte flyselskabers tilbud, og undersøger de forskellige billettyper, som flyselskaberne opererer med. Nogle lidt dyrere billettyper – selv ved lavprisselskaberne – kan være mere fordelagtige, hvis du eksempelvis på forhånd ved, at du kommer til at indchecke kuffert, samt har brug for forplejning under flyturen til USA.

Læs også: