Billig cabriolet billeje i USA

Ford Mustang Convertible har undergået en let ansigtsløftning/facelift (FL), og er langt den mest eftertragtede cabriolet billeje i USA.

Check aktuelle priser på leje af åben bil i USA her >>

Tip: Los Angeles Lufthavn og Fort Lauderdale Lufthavn er typisk blandt de billigste lufthavne at leje cabriolet i.

Ford Mustang EcoBoost 2,3 Convertible 2018

Ford Mustang Convertible – bedste åbne bil til USA road-trip.

Bør man leje en cabriolet i USA?

For danske turister, som rejser til USA, er den pris-billige cabriolet oplevelse værd at prøve på highway roadtrip i eksempelvis Florida eller Californien.

Se også: Billeje hos Avis USA.

De længere rejser på de amerikanske highways tilrettelægges dog bedre med leje af en SUV eller leje af en stor amerikaner passenger van (minibus). Er man en mindre gruppe kan en minivan (MPV til 6-7-8 personer) også være en god ide.

Cabriolet billeje i USA – Ford Mustang er mest populær ved leje af åbne biler

De mest almindelige modeller koster generelt stort set det samme at leje, og stort set alle cabriolet-biler hos USA’s billeje-selskaber har plads til 4 personer (eventuelt 5, hvis man sidder lidt tæt på bagsædet).

Ganske få selskaber tilbyder også 2-personers cabriolet-leje. De to-personers åbne biler er ofte i ‘premium’ segmentet med højere pris til følge.

Ford Mustang er langt den mest almindelige udlejningsbil med kaleche i staterne. Stort set alle de større udlejningsselskaber som Avis, Hertz, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Budget, Thrifty med flere har Ford Mustang Convertible i flåden.

Der er meget ofte tale om den relativt benzinøkonomiske Mustang 2,3 EcoBoost version med 310 heste. Alle Mustang 2,3 Ecoboost har læderindtræk i modsætning til den billigste Mustang Cabriolet, der fås som 3,5 V6 fås uden læder og har 300 hestekræfter. En sjælden gang vil man også komme ud for at et udlejningsselskab stiller med en fuldfed Mustang GT V8 cabriolet med omkring 440 hestekræfter. V8’eren kan kendes på GT-logo’et bagpå og vil også ofte have 5,0 logo på siden.

Hvad koster cabriolet billeje til roadtrip i USA?

I løbet af de senere år (efter corona pandemien) er prisen på leje af f.eks. en Ford Mustang Convertible (convertible er den amerikanske betegnelse for cabriolet) steget betragteligt. Det skyldes bl.a. at de amerikanske biludlejningsselskaber nu har en mindre bilflåde, hvilket gør priskonkurrencen større.

Se aktuelle priser på leje af åben bil i USA her

Man kan af og til stadig være heldig at finde et godt tilbud uden for højsæsonen.

Hawaii er én af de dyrere destinationer. Californien og Florida er de billigste cabriolet-leje stater.

Ford Mustang GT California Special 2019

Ford Mustang GT V8 – sjælden som udlejningsbil, men den findes (man kan ikke bestille den – kun være heldig at få en V8’er alligevel) – her i special-udgave Mustang GT California Special

Anbefaling ved cabriolet-leje: Book i god tid!

Der er generelt ingen problemer i betingelserne for billejen ved booking på Guide-USA.dk. Alle biler, der kan bookes på denne side er fuldt lovligt forsikrede. Læs dog gerne vores gennemgang af forsikrings-betingelser ved billeje i USA. Vær specielt opmærksom på undtagelserne for dækning på bilens standardforsikring og tegn eventuelt selvrisko-forsikring ved booking (tilbydes altid).

Der er altid fri kilometre inkluderet ved USA-billeje med mindre andet udtrykkeligt er angivet.

Man kan komme ud for at man ved skranken tilbydes ekstra services, men generelt er leje af bil i USA meget ligetil. Husk dog at sige ved skranken (angive ved booking), hvis der er tale om envejsleje eller hvis man har brug for at bilen kan køres over grænsen til Canada.

Andre muligheder for cabriolet billeje i USA

Chevrolet Camaro Convertible er knap så populær, da bagagerummet er lille – kun omkring 200 liter mod Mustang’ens omkring 320 liter.

Den findes dog hos nogen udlejningsselskaber og ser fræk ud i gul.

Lej en Chevrolet Camaro Cabriolet

Chevrolet Camaro Convertible – lige så billig at leje som Mustang.

Af og til sker det at man ved skranken hos Avis, Budget, Thrifty, Alamo eller Enterprise får valget mellem en Camaro og en Mustang. Har man kufferter og brug for siddepladser på bagsædet, så vælg altid Mustang – uden megen baggage eller med kun 2 personer i bilen, er en Camaro Convertible mindst lige så sjov.

Camaroen vil så godt som altid have en 2,0 liter turbomotor med 275 hestekræfter. Eller som de siger i USA: “The base model no longer sucks”. Man kan også ske at få den lidt dyrere 3,6 liter V6 udgave, men langt de fleste Camaro’er er med 2,0T motoren, der i øvrigt kan spurte fra 0 til 100 km/t på lidt over 6 sekunder.

Øvrige åbne bilmodeller til leje i USA

Det hænder at mindre biler koster præcis det samme eller mere at leje end en Mustang/Camaro.

Derfor lejer de færeste en VW Beetle Convertible fra eksempelvis Europcar, selv om det er en udmærket åben bil.

Hos Sixt forekommer også den lidt mere luksuriøse Buick Cascada Convertible, som i realiteten er identisk med en Opel Cascada Cabriolet i Europa. Den amerikanske udgave er veludstyret og næsten lige så stor, som en Mustang.

Af og til er der tilbud på BMW 4-serie Convertible, men denne model er mere sjælden at finde, da BMW er et dyrt bilmærke i USA. Det sker dog at Sixt USA har modellen til en rimelig lejepris.

Mere normal, men stadig meget sjælden, er Fiat-Chrysler koncernens bud på en Mustang konkurrent i form af Dodge Challenger Convertible. Mustang og Camaro sidder dog tungt på udlejningsmarkedet i denne klasse, så man skal være mere end heldig for at få stillet en Challenger til rådighed.

Tips og anbefaling af booking: Ford Mustang Convertible

Vigtigt: Man bliver ikke garanteret bilmodel med mindre det udtrykkeligt er angivet ved booking, men i cabriolet-klassen er en Ford Mustang særdeles sandsynlig at få.

Tidligere kunne man ved booking af billig cabriolet billeje i USA risikere at få en Chrysler 200 Cabriolet eller en Toyota Solara Cabriolet. Det sker ikke længere, da modellerne er udgået – og heldigvis for det, da de var langt mindre populære i klassen af åbne udlejningsbiler. Beetle og Cascada er også udgående modeller, men de kan findes som lejebiler i USA lidt endnu.

Billig cabriolet billeje i USA kan faktisk også arrangeres med kort varsel. Der synes ikke at være de store sæsonudsving og priserne varierer derfor langt mindre end på eksempelvis den spanske solkyst. Er prisen for lejen over 3000 kroner per uge for en åben bil, er man uden for ‘billig-sæson’ og bør måske søge lidt mere rundt.

LAX Los Angeles Airport og FLL Fort Lauderdale er gerne nogen af de billigste lufthavne at leje åben bil i.

Når man modtager sin billeje-bekræftigelse på email vil modellen være angivet og så er man næsten sikker. Der kan dog ske forskydninger inden lejens afholdelse (køb/salg af biler til flåden), så også her kan man ikke 100% regne med at få den angivne model, men dog næsten.

Sammenlign priser på leje af cabriolet
– Ford Mustang, Chevrolet Camaro, Beetle eller Buick Cascada
.

Ford Mustang vs Chevrolet Camaro

Læs mere om de forskellige Ford Mustang modeller i USA på Ford.com.

Læs mere om de forskellige Chevrolet Camaro modeller på Chevrolet.com.