Billeje USA – find nemt den bedste pris på biludlejning i USA

Billeje USA – hvor er det billigst at leje bil?

Teamet bag Guide-USA.dk har mange års erfaring med online formidling af billeje, og vi undersøger løbende markedet for biludlejning i USA. Vi laver prissammenligninger og skriver mange artikler med anbefalinger til billeje i USA.

TIP: Mulighed for gratis personlig rådgivning om billeje i USA – se nedenfor

Som dansker vil man oftest kunne finde de bedste tilbud på billeje i USA via Cartrawler (søgefeltet ovenfor) eller Auto Europe. Begge billeje-søgemaskiner har specialiseret sig i formidling af biludlejning i hele verden. Grundet den store volumen af udlejninger, der formidles via disse selskaber, vil prisen oftest være væsentligt lavere end ved booking direkte hos de amerikanske biludlejningsfirmaer som f.eks. Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

Læs også om leje af motorcykel i USA

Anbefaling ved leje af bil USA – benyt Cartrawler søgemaskine herover

Aktuelt finder man oftest de bedste priser på biludlejning i USA ved at søge via Cartrawler søgemaskinen, der findes øverst på denne side.

Bemærk at man også ofte vil få præsenteret Cartrawler søgemaskinen på flyselskabers og hotel-formidleres hjemmesider, men her vil man ret ofte opleve at prisen er betydelig højere. Vi anbefaler derfor altid at checke priser på flere forskellige hjemmesider, inden endelig reservation gennemføres – denne tommelfingerregel gælder også ved booking af fly eller hotel.

Billeje USA

Billigt at leje bil i Amerika.

Hvad skal man overveje i forbindelse med billeje USA?

Der er en del overvejelser, man bør gøre sig, når man skal leje bil i USA. Tidspunkt / dato samt lokation for afhentning og aflevering af lejebil er naturligvis centralt at få på plads, inden du begynder at søge udlejningsbil i USA. Der kan være stor forskel i udlejningspriser alt efter om du skal leje bil i højsæsonen eller i en periode, hvor der er mindre efterspørgsel efter udlejningsbiler.

  • Hvornår skal man booke udlejningsbil i USA?

Så snart du kender perioden, du har brug for lejebilen, bør du begynde at undersøge markedet for udlejningsbiler. Ved at benytte søgemaskinen ovenfor til at finde og reservere den rigtige bil, har du mulighed for at ændre bookingen senere og er således ikke låst til bookingen, såfremt du finder et bedre tilbud senere – se yderligere info på Biludlejning USA – tips og anbefalinger

  • Biludlejningsselskaber i USA

Konkurrencen på billeje USA er stor, og det gør at prisen på leje af bil er presset i bund. Det er således generelt billigere at leje bil på den anden side af Atlanten end i det meste af Europa. En anden fordel ved billeje USA er at det generelt ikke er dyrere at leje bil i lufthavn i USA end inde i selve byerne. Det skyldes ligeledes den store konkurrence mellem de mange forskellige biludlejningsselskaber. Hvem er The Big Six udlejningsselskaber? Læs mere i artiklen Biludlejningsselskaber i USA.

  • Er der envejsgebyr på billeje i USA?

Envejsgebyr på billeje – også kaldet one way rental – kan opstå i tilfælde, hvor en billeje-kunde ønsker at afhente lejebilen ved én lokation for senere at aflevere bilen ved en anden lokation. Det kan dog også ofte være en gratis service i USA – Guide om Envejsleje ved leje af bil i USA giver dig et dybere indblik i de forskellige bilselskabers politik på området. Når du søger efter billeje USA i søgefeltet øverst på siden vil du altid få priser præsenteret, som inkluderer  evt. envejsgebyr, og der vil således ikke risikere at skulle betale ekstra gebyr når du står ved udlejningsskranken i biludlejning i USA.

  • Skal man tegne ekstra forsikring ved billeje i USA?

Forsikring ved biludlejning er et område, som mange rejsende kan være lidt usikre på, når de skal leje bil. Fakta er, at man generelt er rigtigt godt dækket mht. både ansvars- og kaskoforsikring, når man lejer bil i USA via søgemaskinen øverst på siden. Går man direkte til udlejningsskranken ved et biludlejningsfirma i USA vil man imidlertid kunne risikere ikke at være dækket i lige så høj grad som ved booking via Guide-USA/Cartrawler.

Læs meget mere  i vor Guide til Forsikring ifm. billeje i USA. Her kan du også læse betydning af de forskellige forsikringsdækninger i USA – eksempelvis Collision-Damage waiver og liability insurance.

  • Hvilken bilstørrelse skal man vælge?

Udtrykket “alting er større i Amerika” kommer også til sin ret, når emnet falder på biler. Du vil stadig kunne finde de små Economy og Compact bilkategorier, når du skal finde din udlejningsbil via søgemaskinen, men det er oftest de lidt større biltyper der udlejes. Guide til bilstørrelse giver uddybende information om de forskellige bilklasser.

Prisforskellen på de forskellige biltyper er generelt mindre i Amerika end i Europa, og såfremt du skal på decideret roadtrip i USA, anbefales det at vælge en størrelse bil, som gør det mindre anstrengende at køre mange miles. Bilklassen SUV er blevet meget populær de senere år, og indenfor denne biltype finder man flere kategorier. Læs vor uddybende Guide til biltypen SUV.

  • Er det dyrt at leje cabriolet i USA?

Svaret er nej! Det er populært at leje cabriolet i Californien, Florida og flere af de sydligst beliggende stater, og det gør at der er et forholdsvist stort udbud af åbne biler. Læs mere om lejepriser og størrelser på de forskellige åbne biler i artiklen Anbefaling ved leje af cabriolet i USA.

  • Følger der GPS med når man lejer bil?

I nogle tilfælde vil man kunne finde billeje tilbud, hvor der er inkluderet leje af GPS. Der er dog mange alternativer og billigere muligheder ift. den oftest dyre løsning med at leje GPS direkte ved biludlejningsselskabet. Læs Anbefaling til GPS samt artikel om Bedste GPS app til mobil.

  • Er der aldersbegrænsning ved billeje i USA?

Såfremt du er mellem 18 år og 25 år, vil der ofte dukke ekstra gebyrer op ifm. at leje bil USA. “Under Age Fees” kan forekomme – find yderligere informationer i artikel om Aldersbegrænsninger ved billeje i USA.

  • Skal man have internationalt kørekort med til USA?

Der har over årene været en del diskussion, om hvorvidt det er nødvendigt at medtage internationalt kørekort, når man lejer bil i USA. Læs Anbefaling til internationalt kørekort i USA.

  • Er der andre færdselsregler i USA?

Det er meget nemt at færdes i trafikken på den anden side af Atlanten. Folk kører generelt pænt, og der er god skiltning langs både de mindre og større veje. Der er nogle få færdselsregler, som er anderledes fra dem, vi kender i Danmark. Må man svinge til højre for rødt i USA? Ja – de fleste steder – få mere info om bilkørsel og færdselsregler i USA.

Relaterede artikler:

10 gode tips til kørsel i USA

Sammenlign priser på billig billeje USA

Lej autocamper i USA

Lej en Harley – motorcykelleje på amerikansk

Få personlig vejledning til leje af bil til roadtrip i USA

Planlægning af roadtrips i USA kan være en udfordring, der kræver længerevarende leje af bil i en fornuftig størrelse.

Start med at danne et overblik over biltyper og priser via Cartrawler søgemaskinen øverst på siden. Dernæst er du velkommen til kontakte os for personlig og uforpligtende vejledning om optimal leje af bil til netop jeres roadtrip i USA via følgende formular, hvor du kan sende os dit specifikke spørgsmål:

Guide-USA.dk forbeholder sig ret til at publicere USA billeje spørgsmål og svar i anonymiseret form, hvis vi vurderer at emnet er af almen interesse for andre læsere, der planlægger roadtrips til USA.

Find den bedste pris på biludlejning i USA via Cartrawler

Denne artikel er senest opdateret i