Lej motorcykel i USA

Efter at have modtaget en del forespørgsler har vi nu på Guide-USA.dk fået mulighed for at tilbyde søgemaskiner, hvor man kan finde leje af motorcykel i USA. Lej motorcykel i USA og oplev friheden på 2 (eller 3) hjul i den fantastiske amerikanske natur.

lej motorcykel i usa

En drøm for mange – oplev USA på en Harley Davidson.

Via søgemaskinerne for motorcykeludlejning – BikesBooking og EagleRider  – er det muligt at finde og booke motorcykelleje over det meste af USA.

Link til lej motorcykel i USA via BikesBooking

Link til lej motorcykel i USA via EagleRider

Søgemaskiner for Lej motorcykel i USA

EagleRider

EagleRider er den helt store spiller på markedet for motorcykeludlejning. På verdensplan har udlejningsselskabet over 100 udlejningssteder, og bare i USA godt 50 lokationer. EagleRider har siden 2017 samarbejdet med forhandlere af Harley Davidson i USA, hvilket betyder, at der udlejes motorcykler via EagleRider fra en stor del af amerikas forhandlere af det populære motorcykelmærke.

Via EagleRider søgemaskinen kan man udelukkende finde udlejning af deres egne udlejningskøretøjer, og da udlejningsselskabet har lokationer mange steder er der gode muligheder for at booke envejsleje – altså afhente motorcyklen i én by for senere at aflevere den lejede mc i en anden by.

BikesBooking

Til forskel fra EagleRider finder BikesBooking søgemaskinen udlejningsmotorcykler fra flere udbydere. Der vil således også komme søgeresultater op fra EagleRider på BikesBooking.

BikesBooking er ikke et udlejningsselskab, men udelukkende en søgeportal, som kan finde udlejning af motorcykler, scooter, ATV og cykler via udlejere over hele verden.

I USA kan man i 2021 finde mc-udlejning på 14 forskellige destinationer via BikesBooking og ikke mindst i Los Angeles samt i Honolulu på Hawaii finder man fordelagtige priser på motorcykelleje via mindre udlejningsselskaber.

Tilvalg ved leje af motorcykel i USA

Afhængig af udlejningsselskab er der adskillige tilvalg, der kan foretages under booking af motorcykel i USA:

  • Hjelm til fører/passager (ofte gratis)
  • Sidetasker til motorcykel – ikke muligt på alle modeller (ofte gratis)
  • Sikkerhedslås til mc (ofte gratis)
  • Ubegrænset km/miles (ofte gratis)
  • Pick-up / Drop-off ved hotel eller lufthavn (gratis ved nogle udlejere)
  • GPS (gratis ved nogle udlejere)
  • Regnbeskyttelse (gratis ved nogle udlejere)
  • Intercom – mulighed for radiokommunikation under kørsel
  • Extra forsikring – læs mere om forsikring ved leje af motorcykel i USA

Harley Davidson mc-leje USA

Lej den uforlignelige Harley Davidson Tri Glide.

Betaling ved motorcykelleje

Afhængig af udlejningsselskab vil en mindre del eller op til hele lejebeløbet skulle forudbetales ved booking. Evt. restbeløb vil skulle betales ved afhentning af motorcyklen. Husk at medbringe både pas, kørekort og kreditkort.

Læs artikel om kreditkort i USA

Forudbetalt beløb vil ikke kunne refunderes/tilbageføres.

Ved booking gennem EagleRider vil man få et tilgodebevis på forudbetalt leje, som er gyldigt et år på den udlejningslokation, hvor bookingen er blevet foretaget.

Ved BikesBooking vil forudbetalt leje gå tabt.

Det anbefales derfor at have afbestillingsforsikring inkluderet i rejseforsikringen ved eget forsikringsselskab. Hvis uheldet er ude, og man er tvunget til at annullere en booking på motorcykelleje i USA pga. sygdom eller andet, vil afbestillingsforsikringen kunne dække forudbetalt leje.

Rejseforsikring kan oftest inkluderes som tilvalg ifm. familie- eller indboforsikring.

Læs mere om rejseforsikring USA anbefaling

Opbevaring af bagage under motorcykelleje

De fleste udlejningssteder for motorcykeludlejning i USA tilbyder opbevaring af bagage, mens man er på tur på den lejede motorcykel. E-mail evt. direkte med det pågældende udlejningssted, såfremt det ikke klart fremgår på deres hjemmeside, om de stiller denne service til rådighed.

Lej motorcykel i USA – priseksempel

Harley Davidson Electra Glide

Harley Davidson Electra Glide – populær mc til udlejning i USA.

Nedenstående priseksempel er inklusiv ubegrænset kilometer, envejsleje, lovpligtig ansv.forsikring og lokale skatter og afgifter.

Afhentning af mc i Los Angeles 11. oktober 2022

Aflevering af mc i San Francisco 18. oktober 2022

Motorcykel: Harley Davidson Electra Glide

BikesBooking: $1.099

EagleRider: $1.568

Ved begge udlejningsselskaber er inkluderet Pick-up / Drop-off ved hotel eller lufthavn.

Bemærk at envejsleje gebyr (one way rental fee) udgør ca. $275  af lejebeløbet i ovenstående eksempler, så der kan spares lidt, hvis man vælger at afhente/aflevere motorcykel på den samme destination, hvilket dog ikke altid er ideelt på længere roadtrips på MC i USA.

Aldersbegrænsning ved leje af motorcykel i USA

Man skal minimum være 21 år for at kunne leje motorcykel i USA.

Dog kan der ved de forskellige udlejningsselskaber være regler for aldersbegrænsning ved leje af specifikke motorcykler. Eksempelvis skal man ved 2 Wheels Deluxe udlejningsselskabet i Californien være min. 25 år for at kunne leje den store Honda Goldwing GL1800.

Varieret tøj til mc-turen

Det anbefales at medbringe varieret tøj til forskellige typer vejrforhold. At blive våd pga. regnvejr tidligt på en dag, hvor man har planlagt at køre mange miles, er ikke en succes. Tag derfor regntøj med. Ved nogle udlejningssteder kan regntøj lejes – i disse tilfælde vil fremgå under booking af motorcyklen.

Mange vælger at tage egen hjelm med – dog vil du altid kunne låne/leje hjelm ved udlejningsstedet.

Kørsel på motorcykel i USA

Amerikanerne har generelt en fin trafikkultur – og man ser sjældent at bilister eller motorcyklister ikke overholder de gængse færdselsregler.

Som motorcyklist i USA vil man opleve at medtrafikanter viser stor hensyn og har respekt for, at man kan være mere udsat og sårbar i trafikken som motorcyklist.

Fartgrænserne overholdes stor set af alle, og det er yderst sjældent, at man oplever fart-tosser, som det af og til sker på de danske og europæiske motorveje.

Læs artiklen 10 gode tips til kørsel i USA

Øvrige relaterede artikler: