Billeje Californien – find den bedste pris på biludlejning i Californien

Billeje Californien – tips og anbefalinger

 • Lej bil direkte i lufthavnen, når du lander i Californien
 • Nyd friheden med en lejebil, når du oplever det vestligste USA
 • Tag Highway 1 mellem San Francisco og Los Angeles
 • Kør til fantastiske Yosemite nationalpark og se spektakulær natur
 • Se de største Redwood træer i verden i Redwood National State Parks
 • Tag til San Diego og oplev det bedste klima i USA
 • Oplev den flotte stillehavskyst ved Big Sur

Billigste Californien-billeje – pris-sammenligning giver bedste deal

Avis, Hertz, Budget, Dollar, Fox, Advantage Car Rental, Enterprise, National, Thrifty, Alamo med flere har i årevis været blandt de dominerende selskaber i billeje-branchen i Californien.

Nu napper nytilkommerne Sixt og Europcar imidlertid de gamle USA-billeje selskaber i halen med gode tilbud på de største Californien-destinationer. Sixt tilbyder eksempelvis mindre Mercedes modeller til fordelagtige priser.

LAX – Los Angeles Airport og SFO – San Francisco Airport er langt de største på biludlejning. Her findes også nogen af de billigste Californien-billeje tilbud.

Herunder ser vi på, hvilke biler danske turister i USA vælger at leje i Californien – og hvilke biler de måske også skulle overveje.

Ford Mustang Californien billeje

Rent Mustang Cabriolet California

Bedste cabriolet billeje i USA er uden sammenligning Ford Mustang Convertible.

Er man et par venner/kærester eller 3/4 personer på ferie i USA, er det intet, som slår en Ford Mustang Cabriolet i køreglæde og oplevelse.

Lej en Mustang uden tag (men med fin kaleche) hos Avis, Budget, Alamo, Enterprise – you name it! De har den stort set alle sammen. Af og til kan man vælge en Chevrolet Camaro Convertible i stedet, men lad være med det – med mindre I kun er 2 personer, så er det okay. I en Ford Mustang er der langt mere plads (ikke mindst mere bagageplads) og motoren er større, mere afslappet og i det hele taget er Mustang’en en langt mere ‘voksen’ bil, som man sagtens kan køre tværs over Amerika i. Camaro’en er mere ‘boy-racer’, hvilket også kan have sin charme – ikke mindst fordi den føles en anelse hurtigere end Mustang’en.

Priserne for leje af en Ford Mustang starter ved kun omkring 2000-2200 kroner per uges Californien billeje i lavsæsonen. Og skal man betale 3000-3200 per uge andre tider på året er det stadig billigt for at opleve en rigtig amerikaner med raw US-power under hjelmen.

Familie bil til USA ferie – billeje Californien SUV forslag

Den typiske SUV til familie-brug i Danmark er en Nissan Qashqai, VW Tiguan eller en lidt mindre crossover som Renault Captur, Peugeot 2008, Opel Mokka eller Honda HR-V, som alle ser lidt høje og smarte ud. Guide-USA redaktionens anbefaling: Drop dem, når du lejer bil i USA…

Årsag: Det er vanvittigt billigt at leje en ordentlig stor SUV-bil i Staterne – ingen grund til at spare 300-1000 kroner for at køre i det samme kedelige køretøj, som alle gør derhjemme.  Man kan sågar af og til få en rigtigt ‘mother-fucker-SUV’ for næsten samme pris, som en Toyota RAV4, Nissan Qashqai (hedder Nissan Roque Sport i USA) eller lignende.

Ford Expedition XL

Skal der være billeje-fest på USA ferie – så lad der være stor fest med en Ford Expedition XL.

Vores hitliste i forhold til SUV billeje i Californien:

 • Ford Edge fra Budget eller Avis – vanvittig god bil, og der er endda mere udstyr i den face-liftede 2018-model – se også vores Ford Edge side.
 • Chevrolet Tahoe, GMC Yukon, Chevrolet Suburban eller Ford Expedition XL – yes, disse er herrebiler på 5-meters plus længde med plads til 6-7 personer og dertil oceaner af bagage. Lej en Ford Expedition XL! Denne kleppert af en USA-SUV koster af og til få dollar ekstra i Californien – under 3000 kroner per uge er normalt, når der er gode tilbud.
 • Toyota RAV4 – skal det være super billy-billy, så nap en Toyota RAV4 fra typisk Europcar, Alamo eller Dollar – kan også ske at fås hos andre selskaber – de billigste Californien billeje SUV vil meget ofte være den ‘gamle’ model RAV4 – ny model lander i 2019 – priser fra 1200 kroner uge, hvis man rammer de gode tilbud.
 • Man kan være heldig at få tilbud op på en Mercedes GLC fra Sixt (yes – den store mellemklasse Mercer-SUV) nogen gange fra under 2600 kroner/uge ved Californien billeje.

Andre spændende biler – California car rental

Skal man køre langt og gerne vil have en normal personbil, er billigste gode deal ofte en Chrysler 300 .

Chrysler 300 model 2019

Denne bil er stor – virkelig stor, men kører godt og ikke mindst tyst.

Vi har set Chrysler 300, som er ved at være en ældre model helt nede fra ‘fantasipriser’ fra 1200 kroner per uge ved Californien billeje. Priserne svinger dog meget, så det gælder om at slå til, hvis man ser en bil under 2000-2200 per uge.

I samme boldgade, men langt mere cool og moderne finder man Cadillac CTS.

Cadillac CTS 2018

Mercedes E-klasse kan godt gå hjem og lægge sig – Cadillac design er bare langt mere cool.

Der er naturligvis ingen grund til at Daimler-Benz i Tyskland lader sig forskrække over Cadillac CTS …. og så dog… Bilen er moderne og ser godt ud – bedre looks end Mercedes E-klasse, vil mange sige. Og standard er en bjørnestærk US kværn.

Der findes naturlig også mere beskedne biler til leje i Californien.

Sammenlign priser med Cartrawler USA. Bemærk at der sjældent er stor prisforskel mellem en Toyota Corolla og en lidt større Ford Fusion – værd at vide, når man booker billeje i Californien. Undgå, hvis muligt, de mindste lejebiler, hvor air condition anlægget typisk ikke er så kraftigt.

Af og til er der tilbud med gratis ekstra chauffør, gratis GPS eller gratis barnestol. Sammenlign aktuelle tilbud herover.

Læs også om: