Advarsel fra den amerikanske ambassade – pas på overpris på ESTA via uautoriserede hjemmesider, som lokker rejsende til USA til at “hjælpe” med udfyldelse af ESTA – Electronic System for Travel Authorization.

ESTA USA pris 2019:
Det skal koste præcis $14 per person at ansøge om ESTA!

“ESTA fraud – Beware of ESTA Scams”

Den amerikanske ambassade i Danmark advarer på deres hjemmeside om at benytte uautoriserede hjemmesider, som opkræver overpriser for at hjælpe med at udfylde ansøgning om ESTA. Artiklen har overskriften “ESTA fraud – Beware of ESTA Scams”.

ESTA USA pris

ESTA USA pris 2019 – det koster $14 at ansøge om ESTA.

Alle, som rejser på ferie i USA og opholder sig i landet i max. 90 dage, skal have den elektroniske rejsetilladelse ESTA inden de går ombord på fly, skib mv. på vej til USA. Der findes imidlertid kun én officiel ESTA hjemmeside, som kan benyttes til den vigtige ansøgning om rejsetilladelse til USA!

Advarsel på den amerikanske ambassades hjemmeside:

VWP travelers should be aware that unauthorized third-parties have established web sites which charge visitors seeking to travel to the United States under the VWP for information about ESTA and for submitting ESTA applications to DHS on behalf of the traveler. These businesses and web sites are not endorsed or associated with the United States Government. Free information about ESTA can be found on the official ESTA web site.

I advarslen fra USA’s ambassade i København nævnes VWP rejsende, hvilket betyder rejsende til USA, som kommer fra lande, som er med i Visa Waiver Programme (VWP). Alle lande i EU og adskillige flere er med i denne VWP ordning, som betyder at den elektroniske rejsetilladelse ESTA kan benyttes, når landenes indbyggere rejser til USA.

Læs mere om Regler for indrejse i USA.

Det er nemt at udfylde ESTA, så der er ingen som helst grund til at benytte de dyre “hjælpe-services”, som de mange ESTA svindel-sites tilbyder. Læs meget mere om hvorledes udfyldes ESTA.

Flere af de såkaldte ESTA-sites tager op imod $80 – $100 for at hjælpe med ESTA ansøgningen.

I artikel om ESTA svindel-sider kan du læse mere om de falske ESTA sites og deres ufine metoder.

Relaterede artikler og links:

Hvor sent kan man søge ESTA? – US Customs & Border Protection strammer op

Tips til flyrejsen til USA

Søg billig flybillet til USA