Lej autocamper i USA

Den formidable amerikanske natur, friheden og ikke mindst hyggen i at være sammen i et motorhome er alle oplagte grunde til at tage en ferie i USA, hvor både transport og overnatning foregår i en autocamper. Lej autocamper i USA og få en uforglemmelig ferie.

Lej autocamper i USA

Populært for hele familien – lej autocamper i USA.

Kært barn har mange navne – så både autocamper, motorhome og RV (Recreational Vehicle) er ord for samme type køretøj. Amerikanerne benytter fortrinsvis forkortelsen RV, som navn på en autocamper i USA, og vær også opmærksom på at betegnelsen “mobile home” har en noget anden betydning i USA. Et “mobile home” er navnet på de transportable huse, som man ser i trailer-parker rundt omkring i USA.

Book autocamper i USA og spar penge
– sådan gør du

Ved at klare booking af autocamper selv kan der spares penge ift. at lade et rejsebureau ordne det praktiske – og det er nemt!

Vi anbefaler at benytte Motorhome Republic søgemaskine eller Camper Travel søgemaskine til at finde lige netop den autocamper, som passer bedst til dine behov.

Der er mange udlejere af autocampere i USA, og flere af de større udlejningsselskaber har udlejningsdepoter i mange forskellige delstater. Det store antal udlejningsfirmaer og dermed skærpede konkurrence er medvirkende til at holde priserne på de forskellige størrelser og modeller på et rimeligt niveau.

At booke en autocamper i USA er ikke meget anderledes end booking af almindelig udlejningsbil. Selve søgningen i søgemaskiner foregår på helt samme måde med indtastning af perioden for lejen, lokationer for afhentning og aflevering af motorhome samt valg af størrelse på autocamper + angivelse af antal personer, der rejser sammen.

Lej autocamper i USA

Indenfor i en autocamper.

Derudover er der en del muligheder for tilvalg, når den ønskede autocamper er fundet. Det drejer sig bl.a. om Milage Packages, Personal Kits, Vehicle Provisioning Kits osv.

Læs mere detaljeret om de forskellige tilvalg, ord og udtryk ifm leje af autocamper i Ordliste – Lej motorhome i USA.

Forsikringsmæssigt vil der ligeledes være mulighed for at tegne tillægsforsikringer ud over de lovpligtige forsikringer, som er indeholdt i standardlejen. Læs mere om de forskellige forsikringer i artiklen Forsikring autocamper leje USA.

Når du har indtastet dine standardoplysninger i søgemaskinen og afsendt din elektroniske forespørgsel, tager firmaet bag søgemaskinen (Motorhome Republic eller Camper Travel) direkte kontakt til den pågældende udbyder af autocamper for at få bekræftet at den ønskede autocamper er ledig.

Herefter får du bekræftelse retur på e-mail med enten OK for den ønskede leje eller et tilbud på en lignende leje, såfremt din forespurgte autocamper ikke er ledig. Herefter kan bookingen afsluttes – eller du kan foretage en ny søgning samt sende en ny forespørgsel, såfremt den alternative leje ikke ønskes.

Der er lidt forskel på de to søgemaskiner mht. hvornår forespørgsel afsendes. I søgemaskine ved Motorhome Republic skal indtastes lidt flere oplysninger inden afsendelse af den elektroniske forespørgsel. Se mere på Motorhome Republic søgeside.

Priser og rabatter på leje af motorhome i USA

Lejepriser på RVs i USA er i høj grad afhængig af udbud og efterspørgsel. Det betyder oftest, at jo tidligere du kan planlægge din tur og reservere autocamperen, jo billigere vil lejen blive. Mange udlejningsselskaber tilbyder Early Booking Discount – også kaldet Early Bird Discount, hvilket betyder at du får rabat på leje af autocamper, hvis du kan booke i god tid.

Ligeledes er der i perioder kampagner ved de forskellige udlejere, hvor der tilbydes rabat på udstyrspakker, mileage pakker, envejsleje mv. Læs mere om rabat på envejsgebyr i artikel om tips ved envejsleje af motorhome i USA.

De periodiske aktuelle tilbudskampagner vil automatisk dukke op, når du søger på motorhome/autocamper i søgemaskinerne.

Læs også: Autocamper tilbud USA

Ved flere udlejningsselskaber opereres med en minimums-lejeperiode på 3 dage, og perioden kan være længere afhængig af tid på året, samt om du vil leje autocamper i forbindelse med højtider og fridage. Oftest er minimums-lejeperiode en uge i de mest populære tidspunkter på året – gerne om sommeren i det midt-vestlige USA samt i forårsperioden i det sydøstlige USA.

Kort sagt drejer det sig om at lave flere søgekombinationer i søgemaskinerne, for at finde det tilbud, der bedst passer til netop dine planer og budgetter.

RV Park

Billigst at booke motorhome i USA i god tid før ferien.

Læs ligeledes om mulighed for at leje privat autocamper i artiklen: Billigste autocamper leje USA – lej privat

Kørekort til personbil benyttes til autocamper i USA

Det kræver blot almindeligt kørekort til personbil for europæiske turister at køre et amerikansk motorhome – også selvom totalvægten kan overstige 3.500 kg. De amerikanske veje er bygget til store køretøjer, så selvom en autocamper ved første øjekast kan virke meget stor, er det ikke noget problem at manøvre den rundt i det amerikanske landskab.

Bemærk: For at leje autocamper i USA skal man være fyldt 21 år!

Læs også vor anbefaling vedr. internationalt kørekort ved leje af motorhome eller personbil i USA.

Kørsel med autocamper i USA

Det er naturvis anderledes at køre et motorhome ift. at køre en personbil. Køretøjet er længere, bredere og højere, og man skal i starten vænne sig til at bruge sidespejlene mere, end de fleste bilister normalt er vant til i en personbil.

Læs vor anbefaling til Hvilken størrelse autocamper skal du vælge.

Man vænner sig imidlertid hurtigt til at køre motorhome i USA, og det giver sig selv, at man kører meget forsigtigt, lige når man har afhentet den lejede autocamper. Man skal vænne sig til den større dreje radius i det længere køretøj, og ligeledes skal man huske at holde øje med max. højde for køretøjer, når man kører under broer og viadukter.

Du skal beregne lidt længere transporttid i en autocamper end i en personbil, idet køretøjet accelererer langsommere samt kræver længere bremselængde ifm. lyskryds mv.

Læs også hvordan man finder billige og gratis overnatningsteder i autocamper.

I forbindelse med parkering ved supermarkeder mv. vil en dobbelt parkeringsplads – i forlængelse af hinanden være nødvendig da eksempelvis en Class C25 er ca. 7,5 meter lang.

Anbefaling til GPS app til mobil

Lej autocamper i USA – et hit for børnene

Den store fordel ved at benytte autocamper i USA er at køretøjet både fungerer som køkken, soveværelse, opbevaring for bagage samt naturligvis transportmiddel. Familien er således fri for at skulle pakke og tømme kufferter hvergang man skifter hotelværelse, og skal køre videre i en normal udlejningsbil.

Det er samtidig en helt speciel oplevelse for både store og små at sidde i sofaen og enten hyggesnakke over bordet, spille spil, tegne eller blot nyde den forrygende natur passere forbi. Der er med andre ord mulighed for meget større armbevægelser i en lejet autocamper end i en almindelig udlejningsbil.

Mange familier, som lejer motorhome i USA, oplever at børnene faktisk glæder sig til køreturen igen efter nogle dage på campingplads pga. den hyggelige atmosfære, når transporten foregår i autocamper.

Flere og flere danskere, som holder ferie i USA, kombinerer efterhånden personbilleje med leje af motorhome i USA. Autocamperen er et godt valg, når de flotte naturseværdigheder besøges, mens det er mindre oplagt at køre i stor autocamper, når man skal opleve de større byer i USA.