Har man mulighed for at tage over England, er der billige flybilletter til USA at finde hos Virgin Atlantic ved booking til og med 8. februar.

Se mere om booking af billige flybilletter til USA.

Med Virgin Atlantic fly til Boston t/r fra 2600 kroner

Virgin Atlantic har specialiseret sig i rejser mellem Storbritannien og USA. Der flyves fra tre engelske lufthavne:

  • London-Heathrow Airport – LHR
  • London-Gatwick Airport – LGW
  • Manchester Airport – MUC

Billigste flybillet under udsalget er fra London-Heathrow til Boston. Priserne for en returbillet starter ved kun £308 svarende til omkring 2600 kroner ved GBP/DKK kurs på 8,40.

Virgin Atlantic Dreamliner

Bemærk at i modsætning til Norwegian billigste flybillet til USA (Norwegian LowFare) inkluderer Virgin Atlantic billigste flybillet 1 stk. indchecket baggage.

Det britiske pund er faldet kraftigt over for danske kroner efter Brexit-afstemningen i juni 2016, og det gør billige flybilletter til USA med Virgin Atlantic ekstra interessante. Ved øget Brexit-usikkerhed, kan pund-kursen sagtens falde endnu mere.

Fly til Boston fra London-Heathrow (Billund-forbindelse)

Flyet til Boston med afgang kl.16.45 fra Heathrow kan mageligt nås med British Airways morgen-forbindelser fra eksempelvis Billund.

Hjemturen fra Boston, hvis med Virgin Atlantic, foregår om natten med ankomst formiddag i London-Heathrow. Også på hjemturen er der derfor god tid til at nå flyet tilbage til eksempelvis Billund med British Airways.

Det er typisk muligt at flyve fra Billund til London-Heathrow t/r med British Airways fra ca. £100 svarende til omkring 850 kroner; af og til billigere.

Billige flybilletter til USA fra Manchester Lufthavn

Ny i Virgin Atlantic programmet er den daglige New York afgang fra Manchester Airport.

Konkurrenten (og samarbejdspartneren/code share) Delta Airlines har indstillet sine afgange til Manchester og istedet sætter Virgin Atlantic ekstra fly ind.

Priserne fra Manchester til USA starter ved £367 (Boston), svarende til små 3100 kroner ved pund-kurs 8,40. Vil man hellere flyve fra Manchester til New York eller til Orlando, er rejsen fra Manchester kun marginal dyrere.

Fra København flyver EasyJet og SAS til Manchester. British Airways/Sun-Air har flyforbindelse fra Billund. Alternativt flyver Eurowings til Manchester fra Hamborg Lufthavn.

Se mere om udsalg hos Virgin Atlantic.

Fakta om Virgin Atlantic

Flyselskabet Virgin Atlantic er ejet af Delta Airlines (49%) og Virgin Atlantic Holding (51%).

Virgin Atlantic Logo

Selskabet flyver til oversøiske destinationer fra Storbritannien. Der er indkluderet et stk. indchecket baggage på standard long haul Economy-billetter – og bemærk kuffert med vægt op til 23 kilo. Dertil kommer ét stk. gratis håndbagage på op til 10 kilo.

Virgin Atlantic flyver blandt andet med Boeing 787 Dreamliner og Boeing 747. Der er også Airbus A340-fly i flåden og et større antal Airbus A350 og A380 i ordre.

Selskabet blev grundlagt af den karismatiske (og tidligere meget kontroversielle) Sir Richard Branson.

Denne artikel er senest opdateret: 25. marts 2019.