Hvis du skal rejse til USA i perioden fra 24. november 2017 til 31. marts 2018 er der penge at spare ved booking af hotel i USA denne weekend.

Book billigere hotel i USA ved booking i god tid

For at opnå op til 60% Black Friday rabat ved hotel-booking i USA, skal online bestilling foretages hos Hotels.com i Black Friday weekenden der løber fra 24. november – 26.november. Det er muligt at booke med Hotels.com rabat helt indtil 31. marts 2018.

Klik her for at se aktuelle Black Friday hotel tilbud i USA.

Giver Hotels.com prisgaranti ved booking af hoteller i USA?

Svaret til dette spørgsmål er, JA.

Hvis du senere finder en lavere pris, som er tilgængelig for offentligheden og/eller på Hotels.com, refunderer Hotels.com forskellen til din oprindelige betalingsmetode (typisk til dit kreditkort) eller i form af en værdikupon til Hotels.com.

Refusionstypen fra Hotels.com afhænger af, om din oprindelige hotelreservation er refunderbar eller ej.

Derfor risikerer man ikke noget ved at booke hotel i USA i rigtig god tid – så længe man husker at lave et prischeck i ny og næ før afrejsedatoen nærmer sig.

Guide-USA.dk anbefaling ved booking af hoteller i USA:
Book billigere hotel i USA i god tid før afrejse men lav efterfølgende løbende hotel prischeck via HotelsCombined.com, der sammenligner priser fra mange USA hotel-søgemaskiner – inklusiv Hotels.com, Booking.com etc.

Hvordan fungerer Hotels.com prisgaranti?

For at kvalificere dig til Hotels.com prisgaranti skal du gøre krav på din refusion inden midnat lokaltid dagen inden dit ophold, og følgende oplysninger skal stemme overens med oplysningerne for den lavere pris:

  • Rejsedatoer
  • Hotelnavn og beliggenhed
  • Værelsestype
  • Belægning
  • Afbestillingspolitik

Læs flere deltaljer om Hotels.com prisgaranti.

Relateret side:

Book ferieboliger eller hoteller i USA.