Eurowings, som er 100% ejet af Lufthansa, tilbyder strandede Airberlin kunder 50% rabat på flybilletter, som købes via flyselskabets hjemmeside som erstatning for aflyste returforbindelser med Airberlin.

Eurowings

Mulighed for at få rabat på aflyste Airberlin returfly.

I tilfælde hvor udrejste flyrejsende står med ubrugelige returbilletter fra Airberlin tilbyder Eurowings flybilletter, som reduceres til halv pris. For at kunne gøre brug af denne rabatordning kræves det, at Airberlin billetterne IKKE indgår i en pakkerejse købt via rejsebureau. Er det tilfældet skal strandede flyrejsende kontakte det pågældende rejsebureau.

Følgende betingelser skal være opfyldt for at kunne få billige flybilletter fra Eurowings:

  • Airberlin returflybilletter skal være aflyst eller annulleret mellem 28. okt. 2017 og 15. nov. 2017.
  • Booking af Airberlin billetter skal være sket før 15. aug. 2017.

Retningslinjer for at opnå rabat:

  • Book flybilletter på eurowings.com
  • Send følgende dokumentation på rejsedokumenterne senest 15. dec. 2017 til erstattungAB@eurowings.com
  1. Booking information fra Airberlin
  2. Aflysning af dit Airberlin returfly
  3. Bekræftelse af din  Eurowings flybillet
  • Herefter vil du få 50% af prisen på din Eurowings flybillet retur – via samme betalingsmåde, som du valgte under booking af billetten

Såfremt der ikke er egnede eller ledige billetter ved Eurowings, opfordres strandede flyrejsende til at kontakte enten Lufthansa, SWISS eller Austrian Airlines, som også tilbyder hjælp til strandede Airberlin kunder.

Interne ruter i Tyskland er ikke omfattet af rabatordningen, og pga. mange henvendelser fra strandede Airberlin kunder, kan der gå adskillige uger, inden processen med returbetaling af rabatten for de bookede flybilletter er afsluttet.

Læs også Airberlin lukker alle flyruter til USA

Denne artikel er senest opdateret: 3. november 2017.