Lonely Planet Oplev USA – guidebog på dansk

Verdens mest sælgende og succesrige rejseforlag Lonely Planet begyndte i 2013 at udgive de første guidebøger på dansk. I samarbejde med det danske forlag Turbulenz er en række danske guidebøger således publiceret de seneste år – en af de populære er Lonely Planet Oplev USA.

Tip: Køb Oplev USA fra Lonely Planet billigere online.

Lonely Planet Oplev USA

Guide fra Lonely Planet Oplev USA.

Oplev USA guidebogen er på 507 sider og er inddelt i 9 hovedområder:

  • Boston & New England
  • New York City
  • Washington DC
  • Florida
  • Chicago
  • New Orleans & sydstaterne
  • Den nordvestlige stillehavskyst
  • Californien
  • Grand Canyon & sydvestlige USA

For hvert af de 9 hovedområder gives en kort introduktion og de vigtigste seværdigheder og highlights beskrives. Et overordnet oversigtskort er ligeledes en del af hvert hovedafsnit samt et hurtigt overblik over vigtige fokusemner/underkategorier i de enkelte hovedområder.

Fokusemnerne er forskellige for hvert hovedområde – naturligvis pga. de store interessante forskelligheder mellem områderne i USA. For New Orleans & sydstaterne er der eksempelvis fokuseret på sydstatsmad, livemusik, historiske steder og landskaber – mens der for Florida er fokuseret på aktiviteter for familier, dyreliv, strande og barer & natteliv.

De forskellige hovedområder er store arealmæssigt, og derfor anbefaler Lonely Planet ligeledes overnatningssteder, restauranter, barer mv. i mindre delområder i de 9 hovedområder.

Oplev USA indeholder et væld af interessante og sjove tips og tricks – eksempelvis find de bedste deep-pan pizzasteder i Chicago, tag en tur på Billy the Kid Byway i New Mexico eller find billige teater- og koncertbilletter i Boston.

Anbefalinger til rejseplaner

Lonely Planet Oplev USA kommer med tips til hvornår på året det anbefales at besøge de forskellige områder. Afhængig af både vind og vejr, evt. festivaller, myldrende storbyer mv.

Guidebogen giver også sit bud på de bedste rejseruter i USA – baseret på varigheder fra 5 dage, 10 dage og 2 uger. En top 25 anbefaling til de bedste oplevelser i USA er ligeledes et kapitel for sig i Lonely Planet Oplev USA.

Lonely Planet lokale eksperter

Lonely Planet har lokale eksperter som medforfattere i de forskellige hovedområder, og det gør at guidebogen kommer med subjektive og velbeskrevne tips og anbefalinger til alt fra seværdigheder, aktiviteter, gåture og oplevelser til overnatningssteder, spisesteder, transport, shopping og lokale specialiteter.

Læs bl.a. alt om New Englands maleriske landskaber, Grand Canyons ørken, de forskellige kvarterer i New York City, roadtrip gennem Syden på Blue Ridge Parkway, hoteller + restauranter + cafeer i alle prisklasser og meget meget mere.

Oplev USA fra Lonely Planet er en oplagt guidebog både før og under rejsen til USA.

Relateret artikel: USA’s Nationalparker – Lonely Planet guidebog på dansk.

Find flere interessante USA guidebøger samt USA kort via Saxo.com