Sangerinden Madonna har valgt at flytte til New York.

Årsagen er ifølge El Pais en tvist med de portugisiske myndigheder, som ikke ville give lov til at ét af de gamle paladser kunne bruges som studie for optagelse af en ny musikvideo til sangen Indian Summer.

Madonna flytter til New York fra Portugal

Madonna på hest i Portugal. Kilde: Madonna Instagram

Faktisk var der ikke noget problem i at få tilladelse til at bruge det offentligt ejede Quinta Nova de Assuncão landsted ved Sintra til optagelser. Så at sige alle portugisere er nemlig meget glade for at kendte mennesker vælger Portugal som residens og/eller som location til optagelse af video og film.

Desværre kunne Madonna ikke få tilladelse til at tage én af sine heste med indenfor på de gamle trægulve i bygningen.

Madonna flytter til New York

Denne afvisning blev tilsyneladende for meget for den 60-årige popdiva, som i skuffelse over Portugal har valgt at flytte til New York.

Madonna har allerede forladt landet med sine børn. De to heste, som hun har opstaldet i Comporta ved Troja syd for Lissabon forventes også snart at være rejseklare.

Herunder video med Madonna, som forklarer, hvorfor hun for et par år siden valgte at flytte til Portugal.

Madonna Louise Ciccone med kunstnernavnet Madonna vurderes til at være den rigeste kvindelige entertainer i musikverdenen.

Den kendte sangerinde har været berømt siden 1980’erne og boede i mange år i England. Oprindeligt er hun fra staten Michigan i USA.

Hun har 6 børn, hvoraf de 4 yngste er adopterede.

Relaterede artikler:

Lars Ulrich fra Metallica sætter hus til salg i San Francisco Bay Area

Denne artikel er senest opdateret: 28. marts 2019.