Ikke meget er gratis i Las Vegas, men nu har du chancen for at deltage i et gratis Las Vegas rejseforedrag i København, der afholdes hos Pacific Tours.

Britta Smits, Oplev USA - rejseforedrag Las Vegas

Britta Smits under “Welcome to Fabulous Las Vegas” skiltet.

Rejseforedrag: Las Vegas, fra ørkenby til storby

Deltag i rejseforedrag om Las Vegas’ tilblivelse, Fremont Street, den berømte gade The Strip, og om de mange forskellige hoteller, der i sig selv er attraktioner i Sin City.

Hør om mafiaens indflydelse på Las Vegas, og få mere af vide om nogle af de fantastiske oplevelser, der venter i casino-byen.

Få mere af vide om Grand Canyon, Hoover Dam, om gambling og om de mange andre attraktioner i og omkring Las Vegas, som man ikke må gå glip af.

Du vil også få lejlighed til at stille spørgsmål til en rigtig Las Vegas-kender, Britta Smits.

Kom og hør mere om hvad Las Vegas kan tilbyde, når Britta Smits deler ud af sine oplevelser og erfaringer fra den fantastiske by i Nevada.

Detaljer om Las Vegas rejseforedrag:

Tidspunkt: 13. marts 2019 kl. 17:00
Sted: Pacific Tours, Christiansborggade 2, København.
Pris: Gratis (begrænset antal pladser, tilmelding påkrævet)
Foredragsholder: Britta Streatfield Smits, Oplev USA
Tilmelding: Per e-mail til Michael@pacifictours.dk

Hvem er Britta Smits fra Oplev USA?

Foredragsholder Britta Smits driver USA hjemmesiden OplevUSA.dk og har været i favoritbyen Las Vegas ikke mindre end 17 gange.

Britta elsker at rejse i USA, og deler gerne sine erfaringer og rejsetips. Hun er meget fascineret af USA’s historie og landets store forskelligheder. Hendes mål er at besøge alle 50 stater i USA. Britta afholder løbende rejseforedrag om Las Vegas.

Hvem er Pacific Tours?

Pacific Tours er et relativt nyt dansk rejsebureau i København (etableret af Michael Jensen i 2017), der laver unikke og skræddersyede rejser til Australien, New Zealand og USA.

Læs mere om rejser til USA med Pacific Tours.

Denne artikel er senest opdateret: 7. marts 2019.