Artikel er opdateret 12/4-19 med åbningsdato og Price video om Hvad er en diner nederst i artiklen.

De kendte brdr. Price åbner amerikansk diner i 30’er – 40’er stil i Danmark i april 2019. Det oplyser storebror James Price i artikel i Det Grønne Område (DGO), som er lokalavisen i Lyngby-Taarbæk Kommune nord for København.

Price åbner amerikansk diner

Brdr. Price åbner amerikansk diner i Lyngby ultimo marts 2019.

Den amerikansk-inspirerede diner kommer til at ligge i Lyngby i lejede lokaler, hvor den tidligere bagedystdommer Mette Blomsterberg havde sin café og konditori indtil 1. januar 2019.

Blomsterberg lukkede sin forretning pga. foretagendet gav underskud, og Brdr. Price har således overtaget lejekontrakten efter Mette Blomsterberg på Toftebæksvej i Lyngby.

Inspirationen til den nye restaurant kommer fra USA’s oprindelige dinere i 30’erne og 40’erne. og det har længe været en drøm for Price brødrene at prøve at få en sådan type restaurant op og stå i Danmark.

Se også hyggelig video fra Price’s besøg i Elk Horn, Iowa:

Price brødrene har allerede én diner – nemlig Price’s Diner i Tivoli – men denne er mere baseret på de senere dinere fra 60’erne med de karakteristiske skakternede gulve.

James Price siger til DGO om den kommende diner i Lyngby:

Der er mange, der ikke ved, hvad en diner er. Vi skrev en dinerkogebog for en del år siden, hvor vi dykkede ned i genren. Mange tror, at der er en omskrivning af en burgerrestaurant og burgere indgår da også i repetoiret, men det er meget mere end det.

Det er et sted, hvor man kan komme med sin familie, hvor det ikke er for fint. Her kan man få en middag eller en frokost og tage ungerne med uden hele tiden at skulle bede dem om at sidde stille. Stilen er afslappet og hyggelig og repertoirets så bredt, at der er noget for både unge og gamle. Det kunne være retter som meatloaf, chilli con carne, barbecue ribs, salater og kolde og varme sandwich.

Åbningsdato for Price’s diner Lyngby er tirsdag d. 16. april 2019.

Det er muligt at se menukort samt reservere bord via link til Price’s diner Lyngby

Fra 25. april vil der udover frokost og aften måltider ligeledes kunne bestilles amerikansk inspireret morgenmad i Price’s diner Lyngby.

Se Price video: Hvad er en diner:

Adam og James Price driver i forvejen 5 andre restauranter:

  • Brdr. Price Tivoli
  • Price’s Diner Tivoli
  • Brdr. Price Rosenborggade, Kbh. K
  • Brdr. Price Aalborg
  • Brdr. Price Herning

Relaterede artikler:

Denne artikel er senest opdateret: 12. april 2019.