Norwegian har fra tid til anden specielt gode tilbud på billig flybillet til USA.

Norwegian kampagnekode

Vi opdaterer løbende på Norwegian rabatkode og Norwegian kampagne-koder her på siden. Hvornår en kampagnekode eller en rabatkode udløber, vil fremgå i teksten ved den givne kode.

Opnå rabat med Norwegian kampagnekode

Med en Norwegian kampagnekode, kan man opnå ekstra lave priser.

Der averteres i reglen enten med kampagne eller udsalg (ofte kaldet Norwegian Flash Sale), og det er typisk lidt usikkert, hvor stor en rabat, Norwegian tilbyder, idet priser på de ekstra billige billetter justeres løbende.

Se hvilke aktuelle tilbud, der findes på flyselskabets hjemmeside.

Per primo marts 2019 – i 3 dage fra 4. marts til 6. marts (i 72 timer) kan man booke billig flybillet til USA eller Thailand med følgende Norwegian kampagnekode:

Norwegian Kampagnekode:
72HLHNORDIC19

Der er tale om en 72-timers rabatkode/kampagnekode, så man skal slå til relativt hurtigt. Denne kode gælder også til Thailand-rejser. Rejsen skal finde sted mellem 11. marts-19 og 10. juni-19.

Priserne på billig flybillet til USA starter i dette Norwegian tilbud ved 949 kroner for en enkeltbillet til New York-JFK fra København. Bemærk at denne pris er med et minimum af bagage og kun i kabinen.

Et endnu bedre tilbud er måske Norwegian kampagnekode-prisen til LAX Los Angeles Airport fra København fra 1199 kroner for en enkeltbillet.

De øvrige Norwegian afgange på tilbud omfatter Oakland/San Francisco i Californien (fra 1199 kroner for en enkeltbilet) og Florida destinationerne Orlando Lufthavn og Miami Lufthavn (begge fra 1149 kroner for enkeltbillet). Alle afgange er fra Københavns Lufthavn CPH.

TIP: Det kan altid anbefales at sammenligne priser hos alle flyselskaber.

Relaterede artikler og links:

Billigste flyforbindelser til USA fra Danmark med liste over flyselskaber

Find de bedste tilbud på hoteller i USA

Denne artikel er senest opdateret: 21. juni 2019.