Den 12. marts 2018 kl. 19 holder USA-ekspert Henrik Lange rejseforedrag arrangeret af Skagen Bibliotek i biografsalen i Kulturhuset i Skagen, Kappelborg, hvor der er mulighed for at få en masse inspiration og rejsetips om USA – denne gang med særligt fokus på Sydstaterne.

Rejsen går til USA’s sydstater

Hent inspiration til jeres næste rejse, når rejsejournalist Henrik Lange tager jer med til de amerikanske sydstater Louisiana, Mississippi, Alabama og Tennessee – fødestederne for musikgenrer som blues, jazz, soul, country-western og rock’n’roll. Men det er også en region, hvor fortidens borgerrettighedskampe mellem sorte og hvide har sat sine spor. Hør også om Atlanterhavskysten med staterne Virginia, North Carolina, South Carolina og Georgia samt den 755 kilometer lange Blue Ridge Parkway gennem imponerende bjerge og smukke landskaber i det østlige USA.

Entré til USA rejseforedrag med Henrik Lange: 50 kroner

Se også oplægsartikel Elvis, soul food, bomuldsmarker og blues på kanalfrederikshavn.dk

Danmark USA Rejsetips

Hvem er Henrik Lange fra Highways-USA.dk?

USA-ekspert Henrik Lange er rejsejournalist med specifikt fokus på kør-selv ferie i USA og Canada. Henrik Lange driver hjemmesiden Highways-USA.dk og er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere om USA.

Derudover publicerer Henrik Lange e-bøger om USA, afholder webinarer om USA og tilbyder personlig VIP-rådgivning med individuel rejseplanlægning og rejsetips.

Henrik Lange holder også USA rejseforedrag for FDM Rejser på den årlige
FDM Travel rejsemesse i Docken i København.

Denne artikel er senest opdateret: 12. marts 2018.