Danskere, som har besøgt Amerika med USA Tours, har tilsyneladende en rejselyst, der også går mod andre kontinenter.

Mens mange rejsebureauer forsøger at bygge på kendte lande og velafprøvede destinationer, går USA Tours mod strømmen og åbner nyt rejsebureau med Oceanien; dvs. Australien og New Zealand som fokusområde.

Australia Tours udløber af USA Tours

Kunderne blev spurgt, skriver Fyens Stiftstidende, og kunderne vil gerne en tur til Australien (eller til New Zealand) på deres næste rejse.

Heraf opstod ideen til Australien Tours, som indledningsvis tilbyder skræddersyede rejser til Australien og New Zealand.

Australien Tours Rejsebureau USA Tours

Down Under – rejser til Australien med nyt rejsebureau i USA Tours familien.

I Australien er afstandene om muligt endnu større mellem de største seværdigheder end i eksempelvis Florida eller Californien. En typisk rejse varer derfor lidt længere; ofte 3-5 uger.

Der findes, som i USA, et relativt stort antal danske fastboende ‘expats’ i Australien, og med Kronprinsesse Mary’s ankomst til Danmark fik Australien (og øen Tasmanien) meget gratis PR.

Australien Tours satser dog mest på de individuelle tilrettelagte pakkerejser, hvor hotel, fly og eventuelt billeje arrangeres på forhånd af Australia Tours og købes som en samlet oplevelse.

Hvem er USA Tours?

USA Tours og Australia Tours har same ejere, og begge er kategoriserede som specialbureau’er.

Selskabet USA Tours (som fungerer som teknisk arrangør for Australia Tours) har hovedkontor i Tåstrup og blev etableret i år 2011. Selskabet udbyder rejser til USA, Canada og Caribien og havde i 2015 en omsætning på små 60 millioner kroner.

Begge selskaber er en del af NG Travel Group A/S, som i starten af 2017 solgte rejsebureauet Beach Tours til Aller koncernen (Nyhavn Rejser, Kulturrejser Europa m.fl.) – rejseaktiviteterne blev for nyligt udskilt i selskabet Aller Leisure.

NG Travel Group A/S driver også rejsebureauet African Spirit, og har fra den danske rejsebranche erfarne Jan Mikal Lokhart som en del af ledelsen.