Man får mange usædvanlige opgaver som USA-korrespondent ved Danmarks Radio. Steffen Kretz har i embeds medfør besøgt intet mindre end the Moonlite Bunny Ranch i staten Nevada.

Bunnies At Play Sign Nevada

Bunnies at play skilt ved verdens mest berømte bordel – Moonlite Bunny Ranch.

Se Bunny Ranch i Nevada på Horisont fra 29. april-19.

Verdens mest berømte bordel – Bunny Ranch i Nevada

Bordeldrift i Nevada er en lovlig forretning, og ingen har gjort mere for at markedsføre sine bordeller end den legendariske Dennis Hof, som døde af et hjerteslag på ét af sine etablissementer i 2018.

Dennis Hof ejede 7 af de omkring 20 bordeller i Nevada. Hans flagskibs-forretning; The Moonlite Bunny Ranch i Nevada, ligger tæt på Carson City.

Dennis Hof fik med reality-serien CatHouse slået sin navn fast som bordelejer og provokatør på den ‘frække’ kanal HBO. Serien kørte i over 10 år og blev solgt til TV-kanaler over hele kloden.

Efter forskellige politiske initiativer blev den erklærede libertarian i 2016 en tro Trump Republican. Han døde under en valgkamp til Nevada State Assembly (underhuset i staten Nevada) og endte med posthumt at vinde en plads i underhuset via sin opstilling i 36. distrikt.

Dennis Hof døde på sin Love Ranch i Nevada.

Lovligt at drive horehus i Nevada
Nevadas lovgivning er speciel derved af drift af bordel er lovligt under forudsætning af at statens regler for sådanne forretninger overholdes.

The Bunny Ranch er måske det mest kendte bordel i USA , idet glædespigerne og deres arbejdsdag har været rammen om en reality-serie af typen, der sendes sent på aftenen.

Se også: Steffen Kretz besøger dansker i ny Moon-bevægelse i USA

I Horisont på DR taler Steffen i separat udsendelse med den højst indtjenende pige Alice Little.

Se også udsendelse om Alice Little, som tjener mange penge – rigtig mange penge.

Relaterede artikler og links:

BBC: Last call for Nevada’s brothels?

CNBC: Death becomes them: Here are some politicians who scored posthumous election victories.

Get Your Guide: Oplevelser i Nevada.

Denne artikel er senest opdateret: 17. maj 2022.