Hvis turen går til USA i 2019 er der den 6. januar 2019 mulighed for at få ekstra inspiration til rejseplanlægning og oplevelser i kombination med en god amerikansk frokost (burger og en amerikansk øl) på Mackie’s i Horsens.

Maria-Leena Kerr og Rene Frederiksen vil som USA eksperter under eventet holde et oplæg om rejser og oplevelser i USA, og der vil være rig lejlighed for at stille spørgsmål og få svar – særligt om New York City, Washington DC og Las Vegas, men også resten af USA.

Et tilsvarende USA Frokost arrangement blev afholdt i Horsens tidligere i 2018, hvor der var 40 USA-interesserede deltagere.

Hvem er Maria-Leena Kerr?

Maria-Leena Kerr er autoriseret guide i USA. Maria er bosat i Las Vegas og har tidligere boet mange år i New York, hvor hun står bag firmaet Turist i New York (The Danish Tour Guide USA LLC), der laver guidede ture i New York City, Washington D.C og Las Vegas.

Turist i New York - Maria Leena Kerr

Oplev Maria-Leena Kerr, Turist i New York – på Mackie’s i Horsens.

Guide-USA.dk samarbejder med Turist i New York om markedsføring af danske guidede ture i USA.

Hvem er René Frederiksen?

René Frederiksen har rejst USA tyndt på roadtrips, og driver en dansk blog om roadtrips i USA og Canada, hvor René løbende publicerer artikler med roadtrip tips og tricks samt oplevelser på roadtrips i USA og Canada.

René Frederiksen driver firmaet Roadtrips ApS og er også meget aktiv på sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram og Youtube.

Rene Frederiksen blog - Roadtrips i USA

René Frederiksen, Roadtrips i USA.

USA Frokost 2019 – en rigtig amerikaner frokost

Detaljer om eventet i Horsens:

Tid: 6. januar 2019 kl. 13:00 til ca. 16:00.

Sted: Mackie’s i Horsens

Adresse: Graven 2, 8700 Horsens

Pris:  DKK 179 per person (Ved bestiling senest 23. december) – derefter DKK 199 per person.

Tilmelding: Tilmeld dig hos Turist i New York

Minimum antal deltagere for at eventet afholdes: 20 personer
I tilfælde af aflysning refunderes alle betalinger.

Amerikansk restaurant Mackie’s i Horsens

Mackie’s Saloon and Grill er et amerikansk inspireret steakhouse og bar i Horsens, der byder på lækker amerikaner-mad og autentiske amerikaner-inspirerede omgivelser.

Den amerikanske restaurant indeholder en unik samling af gamle emaljeskilte, koncertbilleder og en masse spændende udsmykning importeret fra USA.

På Mackie’s menukort finder man saftige steaks af amerikansk kvæg, hjemmelavede burgere, nachos, pizza, amerikansk brunch og meget mere.

Amerikansk Restaurant Mackies Horsens

Se menukort og flere billeder her: Mackies-hs.dk

Relaterede links:

Turist i New York

Rene Frederiksen

Denne artikel er senest opdateret: 11. december 2018.