Danmarks største feriemesse afholdes fra fredag d. 21 februar til søndag d. 23. februar 2020 i MCH – Messecenter Herning.

Læs mere om Ferie For Alle rabat på billetter, åbningstider m.v.

I løbet af 3 dage vil ca. 60.000 ferie-interesserede danskere besøge Ferie for Alle 2020 med over 1.000 udstillere, rejseforedrag og events fordelt i 13 haller i Herning Messecenter.

Feriemesse USA – hvad kan Amerika-interesserede opleve på Ferie For Alle?

Redaktionen på Guide-USA har kastet et blik på events og udstillerliste på Herning Rejsemesse 2020, og vi har særligt bidt mærke i følgende USA rejsebureauer og USA rejseforedrag.

USA oplevelser guide

USA & Canada rejseforedrag
– Kom og bliv inspireret til din næste rejse!

Følgende Amerika-relaterede rejseforedrag afholdes under Herning Feriemesse i 2020.

USA med dansk rejseleder
– Risskov rejseforedrag med Thomas Stockmarr, Risskov Rejser
USA er bilernes land! Og selvfølgelig skal landet opleves i bil eller autocamper. Risskov Rejsers rejseeksperter har kørt USA tyndt, og i dag vil rejseekspert Thomas Kirkeby Krogh fortælle om fordelene ved både bil og autocamper. Geografisk vil fokus være på det vestlige USA, hvor størstedelen af USA’s nationalparker ligger. ”Hvor skal jeg begynde, og hvad skal jeg nå at se,” spørger mange sig selv, og en kør-selv-ferie i det vestlige USA handler netop om at vælge til og vælge fra – og det har Thomas alletiders tips og idéer til, så du får rejsedrømmene opfyldt! Kom og bliv inspireret til din næste USA-rejse!

USA – The Best of The West
– Gislev rejseforedrag med Kirsten Skjold, Gislev Rejser

Gislev Rejser har mere end 24 års erfaring i at arrangere kvalitetsrejser til USA. Rejseproducent Kirsten Skjold har været med fra begyndelsen. Med mere end 75 rejser rundt i USA er hun godt rustet, til at fortælle, om de spændende byer og afvekslende naturscenerier, der er så betagende, at enhver må forbløffes. Se de flotte billeder fra Hollywood, Las Vegas og USA´s mest charmerende by San Francisco. Oplev også Californiens betagende kystvej Highway 1, imponerende Grand Canyon, lyslevende Las Vegas, turbinerne i dæmningen Hoover Dam, en spadseretur blandt gigantiske Redwood-træer, en tur med San Franciscos gamle charmerende sporvogne, samt besøg på fængselsøen Alcatraz. Blot for at nævne nogle få af de mange højdepunkter.

Roadtrip i Vest USA
– Roadtrip rejseforedrag med Dennis Kjeldahl Knudsen, Jysk Rejsebureau
Kom og få inspiration til rejseruter i bil rundt i den vestlige del af USA. Ruten der vil blive fokuseret på, er Den Gyldne Trekant i det Sydvestlige USA, som er meget populær for rejsende i USA. Turen går fra Los Angeles i Californien, igennem Arizona, Utah og Nevada før vi igen ender i Californien ved den smukke by San Francisco. Der vil blive fortalt om de storslåede nationalparker Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Arches, Death Valley og Yosemite, samt selvfølgelig storbyerne Los Angeles, San Francisco og Las Vegas og alt her imellem. Der vil være tips og tricks til, hvordan man kan undgå bøvl og at bruge unødig tid på logistik når man er i USA, samt en masse ideer og forslag til hvad man kan lave på denne fantastiske destination.

De Vestindiske Øer – tropisk paradis og dansk historie
– Dansk Vestindien rejseforedrag med Asger Domino, Stjernegaard Rejser
Asger Domino, direktør for Stjernegaard Rejser, fortæller om De Vestindiske Øer, et tropisk paradis med vidunderlige strande – flere af dem på listen over de smukkeste i verden. Herudover har øerne en, set med danske øjne, meget spændende historie. De tre hovedøer er vidt forskellige. På et øhop kan I således opleve stille, lokalt liv på St. Croix, som har forholdsvis få turister, fest og farver på St. Thomas, der er en stor krydstogtdestination, og et helt unikt paradis på den lille perle, St. John, hvor hvide strande og grøn regnskov kæmper om opmærksomheden. Foredraget giver et overblik over de rejser, Stjernegaard tilbyder på De Vestindiske Øer, samt over deres omfattende udflugtsprogram, som fastboende danske rejseledere står i spidsen for. 

Albatros’ rejser i USA
– Foredragsholder: Preben Hansen
USA er et meget populært feriemål, men det kan være svært at vælge den rigtige rejse. Kom derfor med til foredrag, og hør om vores USA-rejser, når vi bl.a. fortæller om de populære klassikere som Det Vilde Vesten, Østkystens Højdepunkter og Deep South – på tværs af USA’s grænseland. Til foredraget vil du blive klogere på rejsernes mange højdepunkter, herunder de flotte naturparker, som vi besøger.

Kør-selv-ferie i USA i bil & autocamper
– USA rejseforedrag med Thomas Kirkeby Krogh, Risskov Rejser
USA er bilernes land! Og selvfølgelig skal landet opleves i bil eller motorhome. Risskov Rejsers rejseeksperter har kørt det vestlige USA tyndt, og i dag vil rejseekspert Thomas Kirkeby Krogh fortælle om fordelen ved både bil og motorhome. Geografisk vil fokus være på det vestlige USA, hvor størstedelen af USA’s nationalparker ligger, og Thomas kommer med nyttige tips til gode oplevelser, hvis det er de kendte national parker, der står på ønskelisten. Hvor skal man begynde, spørger mange sig selv? En kør-selv-ferie i det vestlige USA handler om at vælge til og vælge fra, og det har Thomas Kirkeby Krogh gode bud på!

Californien og sydvestlige USA – uden trængsel og floskler
– USA rejseforedrag med Henrik Lange, FindMinRejse

Tag med rejsejournalist Henrik Lange på en tur gennem Californien og det sydvestlige USA, hvor der fokuseres på nogle af de alternative attraktioner, man kan opleve på den klassiske rute gennem Californien, Arizona og Nevada. Få øjnene op for nogle af de steder i det vestlige USA, som naboen med garanti ikke har besøgt.

Rocky Mountains inkl. Yellowstone og Black Hills
– Rocky Mountains rejseforedrag med Henrik Lange, FindMinRejse

Afstandene er store, men det er oplevelserne også i de amerikanske Rocky Mountians, når rejsejournalist Henrik Lange tager jer med til Colorado, South Dakota, Wyoming og Utah og præsenterer jer for nogle af USA’s smukkeste og mest unikke nationalparker. Her er højt til loftet og god plads – og masser af dyreliv og vild natur.

Hawaii og Vancouver Island: Stillehavsøer for de eventyrlystne
– Rejseforedrag med Mark Maagaard, Profil Rejser
Der findes en anden side af Hawaii – langt væk fra turistbusser og travle strandstrækninger. De tropiske regnskove, der har groet uberørt i århundreder, gemmer på brusende floder og svimlende vandfald, og i mødet mellem de mægtige vulkaners skråninger og Stillehavet finder du øde bountystrande, som kun kan nås med båd eller helikopter.
Andre, men lige så storslåede naturoplevelser venter på Vancouver Island ud for Canadas vestkyst. Her kan du komme tæt på både bjørne og hvaler, og med en lejet bil kan du udforske den storslåede, rå natur på egen hånd på vejen mellem små, hyggelige havnebyer med en helt unik stemning.
Vores rejseekspert Mark, der kender både Hawaii og Canada godt, viser vejen til Stillehavets smukke øer – uanset om det er tropisk klima og tiki-kultur eller de nordligere himmelstrøg, som lokker (eller måske en kombination af begge!).

Kør-selv-ferie i Canada i bil & autocamper
– Canada rejseforedrag med Susan Langerskov Buchhave, Risskov Rejser
Canadas storslåede natur og vidtstrakte landskaber er perfekt at opleve bag eget rat! Risskov Rejsers rejseekspert Susan Langerskov Buchhave har tabt sit hjerte til Canada og fortæller om kør-selv-ferie i det vestlige Canada, hvor naturen mange steder er lige så uberørt, som da pelsjægere og guldgravere drog ud for at finde lykken. Glæd dig til at få tips, idéer og gode råd til din kør-selv-ferie i Canada, hvad enten du er til bil eller autocamper. Kom og bliv inspireret til din næste Canada-rejse!

Canada Vest
– Rejseforedrag med Kirsten Skjold, Gislev Rejser

Spændende foredrag om Canadas Rocky Mountains og med en lille smuttur til Alaska. Se de flotte billeder fra Icefield Parkway med snedækkede bjerge, spejlblanke søer, vandfald og utallige gletsjere. Athabasca gletsjeren opleves i specialbus der kører op på gletsjertungen. Hør om hvordan vi på rejsen krydser den ydmyge grænse til Alaska og besøger Fish Creek. Her kan man stå på træbroer hævet over floden, og om naturen vil, betragte vilde bjørne fiske laks. I Prince Rupert tager et storslået krydstogt gennem Inside Passage sin begyndelse. På Vancouver Island venter blomsterpragt i Buchart Garden og charmerende Victoria med mulighed for at deltage i en hvalsafari. Rejsen afsluttes med ophold i Vancouver, der flere gange er kåret som verdens smukkest beliggende by.

Canada – Naturperler på stribe – inkl. 6 dage på Vancouver Island
– Rejseforedrag med Ole Fryd Jensen, Adventure Holidays
Canada – Naturperler på stribe – en 19 dages rundrejse med 2 danske rejseledere. Canada har meget at byde på – vi har sammensat en spændende og aktiv rundrejse med stort aktivitetsprogram. Vi har fokus på naturen og dyrelivet, og der bliver mulighed for flere flotte gå- og vandreture. Vi starter turen i Vancouver, som vi udforsker på cykel. Herefter går turen videre til Vancouver Island i 6 dage, hvor naturen og dyrelivet er i højsædet. Vi skal bl.a. på hval- og bjørnesafari og skal bo et helt særligt og unikt sted ude i naturen i 3 dage. Et andet højdepunkt på turen er sejlturen fra Vancouver Island – Port Hardy til Prince Rupert – en 15 timers sejltur i Inside Passage. Vi fortsætter turen på tværs af Canada til The Rockies med stop i Prince George. Her besøger vi bl.a. en First Nations stamme og landsby. Vi slutter turen i The Rockies og besøger Nationalparkerne Jasper, Lake Louise & Banff. Vi skal ud på flere flotte vandreture samt ud og sejle på Attabasha Floden. Rejsen slutter med to dage i Calgary – her skal vi bl.a. på byrundtur samt besøge et Hutteri samfund. Stort aktivitetsprogram med mulighed for flere gå- og vandreture.

Se det fulde program for alle rejseforedrag på Ferie For Alle hjemmesiden.
(Guide USA tager forbehold for løbende program-ændringer.)

USA rejseforedrag

Deltag i mange USA rejseforedrag under Ferie For Alle 2020 – f.eks. med USA-ekspert Henrik Lange.

Oversigt over USA rejsebureuer på Ferie For Alle 2020

Blandt de mange rejsebureauer med stande på Ferie For Alle, finder man bl.a. følgende rejsebureuer og rejseselskaber med særligt fokus på rejser til USA.

En række af rejseselskaberne vil medbringe særlige messe-/ rejsetilbud:

Oversigt over USA rejsebureauer og Amerika-relaterede udstillere:

 • Air France, KLM
 • Adventure Holidays
 • Albatros Travel
 • Amazing Tours
 • Apollo Rejser
 • Benns
 • C&C Travel
 • DANexplore
 • De Vestindiske Øer
 • FindMinRejse
 • Florida Beaches
 • Gislev Rejser
 • Golf Plaisir
 • Grand Prix Tours
 • Green2green
 • Homeaway
 • Icelandair
 • Jasø Rejser
 • Jysk Rejsebureau
 • Krydstogteksperten
 • LOT Polish Airlines
 • MC Rejser
 • MyCruise
 • MyPlanet – USA
 • Nilles Rejser
 • Nordic Golfers
 • Pacific Tours
 • Profil Rejser
 • Risskov Rejser
 • Spies
 • Stjernegaard Rejser
 • Take Offer
 • Top Tours
 • Travel South USA
 • TUI
 • USA Rejser
 • Vitus Rejser
 • Øster Lindet / Europas

Også 3 Mobil har en stand på feriemessen. Mange der rejser udenfor EU kan med fordel benytte deres service 3LikeHome, hvor man kan benytte mobildata og mobilopkald i udlandet uden ekstra roaming omkostninger.

Redaktionen på Guide USA tager forbehold for fejl og mangler i oversigten.
I år findes SAS og USATours ikke på Ferie For Alle udstillerlisten.

Relaterede artikler og links

Find billigt hotel i hele verden netop nu