Det “originale” USA rejsebureau i Danmark med det mundrette navn “USA Rejser” tilbyder nu pakkerejser til USA med gratis afbestillingsgaranti.

De ekstraordinært gode afbestillingsvilkår gives i forbindelse med bestilling af nye USA rejser under Covid-19 pandemien.

USA Rejser med gratis afbestillingsgaranti

Gratis afbestilling af rejser til USA – nyhed fra USA Rejser i Danmark.

Bemærk:
Der er fortsat indrejseforbud på alle rejser fra Danmark til USA grundet den aktuelle Corona-pandemi.

Situationen kan ændre sig med kort varsel.

Hvad betyder gratis afbestilling af rejser til USA?

Med sloganet “Vi giver dig de bedste vilkår” giver USA Rejser mulighed for at man kan bestille rejser til USA i 2021 uden risiko – også selvom den aktuelle rejsevejledning til USA er orange eller rød på bestillingstidspunktet.

Hos USA Rejser er vi godt klar over, at det hele ikke er som det plejer. Derfor giver vi dig nogle ekstraordinære gode afbestillingsvilkår i forbindelse med bestilling af nye rejser under Covid-19.

Hvis du bestiller en rejse, selvom USA/Canada/Caribien er i orange eller rød på bestillingstidspunktet – så garanterer USA Rejser gratis afbestilling af rejsen indtil 1 måned før afrejse.

Eksempel fra USA Rejser med gratis afbestilling

De ekstraordinært gode afbestillingsvilkår træder i kraft i forbindelse med bestilling af nye USA pakkerejser under Covid-19 pandemien.

Du bestiller en rejse f.eks. 1. oktober 2020 til afrejse i 2021, mens der stadigvæk frarådes IKKE nødvendige rejser til USA/Canada/Caribien pga. UMs rejsevejledninger.

Du har mulighed for kvit og frit at afbestille den bestilte rejse frem til 1 måned (31 dage) før afrejse, hvis det pågældende land, hvor rejsen går til, stadigvæk er orange/rød på UMs rejsevejledning.

Hvis der er mindre end 31 dage til afrejse, så vil det ikke være muligt at afbestille rejsen og få alle pengene retur under henvisning til rejsevejledningen.

USA Rejser og myndighedernes anbefalinger

USA Rejser følger såvel de danske som amerikanske myndigheders vejledninger samt alle udmeldinger fra UM.dk og Danmarks Rejsebureau Forening.

Det danske USA rejsebureau har kontor på Frederiksberggade i København og har sendt danskere til USA siden 1979.

USA Rejser er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og medlem af Rejsegarantifonden med nr. 1340

Læs flere detaljer om USA Rejsers gratis afbestillingsgaranti.

Se den aktuelle USA rejsevejledning fra det danske udenrigsministerium.

Denne artikel er senest opdateret: 4. september 2020.