Vi lister af og til gode tilbud på billeje i Florida, Californien og i andre USA stater; herunder af og til tilbud på Alamo billeje.

Book billig USA billeje.

I november er Ford Mustang leje fra San Francisco Lufthavn – SFO populær. Der er flere udbydere af cabriolet-biludlejning, men mange vælger ALAMO billeje.

Lave priser og masser af konkurence gjorde netop dette tilbud til ét af de bedste.

Ford Mustang Convertible - Cabriolet leje USA

Ford Mustang Convertible (sådan kaldes cabriolet i USA).

November-december kunder bookede Ford Mustang Cabriolet (Alamo billeje) i San Francisco Lufthavn fra 415 USD svarende til fra 2665 kroner for en uge (7 dage) med en Mustang Convertible. Det skal bemærkes at der på de fleste lejer var gratis ekstra fører med i tilbuddet.

Mest bookede Californien-bil

Ford Mustang blev med modelskift i 2015 til en rigtig ‘drivers-car’.

Rent Ford Mustang Coupe US

Den nye Mustang som coupe.

Der er dog stadig ikke meget ‘racer’ over den berømte pony-car. Til gengæld er der ikke mange biler, som egner sig bedre til 3-4 personer på roadtrip i USA med mulighed for åbent tag.

Man gør et godt valg, hvis konen eller kæresten anbefaler en Ford Mustang Cabriolet. Selv i den tidligere og knap så velafstemte model Mustang, var Ford’en et hit i Orlando, Key West, Miami Beach, Daytona Beach osv…

Le -Mustang Cabriolet Florida

Kunde-pic fra Key West med den ‘gamle’ Mustang – alle udlejningsbiler er nu ny Mustang.

Meget mere bagageplads i ny Mustang

Vi har skrevet om det før, men skal man leje cabriolet i USA med mest mulig bagageplads kommer man ikke uden om at booke en Ford Mustang som åben bil (cabriolet).

Der er stort set plads som i en Ford Focus (ca. 330 liter), og til alles overraskelse, har designet ikke lidt nævneværdigt under at der skulle presses flere liter of space ‘in the trunk’.

Se mere under vores cabriolet-booking side.

Hvad skal man se efter ved Mustang Alamo billeje?

Den største hurdle er om bagageplads er tilstækkelig.

Med 3 personer ombord er der ingen problemer, men med 4 (eller evt. 5) er bagageplads muligvis kritisk, og så må man op i at booke en SUV eller en minivan.

Se også: Guide til SUV-leje i USA.

Forsikringsmæssigt er der ingen forskel på at leje en cabriolet (åben bil) i forhold til at leje en normal personbil eller SUV i USA.

Denne artikel er senest opdateret: 25. marts 2019.