Auto Europe Biludlejning holder netop nu globalt udsalg, hvilket inkluderer særlig rabat på leje af biler i USA og Canada.

Man skal dog være hurtig på aftrækkeren da udsalgsperioden snart udløber.

Se aktuelle udsalgspriser hos Auto Europe Biludlejning.

Auto Europe Udsalg Biludlejning USA

Bemærk at det igangværende Auto Europe udsalg allerede slutter den 2. marts 2020.

Reservationer i USA foretaget med Dollar og Thrifty inden 2. marts 2020, med afhentning inden 31. december 2020, inkluderer en rabat på op til 15%.

Auto Europe USA anbefaling

Mens Auto Europa markedsfører at man kan være heldig at finde billejepriser med op til 50% rabat under Auto Europes globale udsalg, vil det dog i langt de fleste tilfælde “kun” være 10-20% man kan spare på leje af bil i USA. Ofte er det for eksempel kun i nabolandet Mexico at man kan få rabat på op til 50% af listepriserne på biludlejning.

Redaktionen på Guide-USA.dk anbefaler generelt at sammenligne priser hos henholdsvis Cartrawler og Auto Europe, når man ønsker at finde de billigste priser på billeje i USA, Canada og andre steder i verden.

Bemærk at der ikke findes Auto Europe ansatte på kontorerne i USA. Udlejningerne håndteres typisk af Avis, Budget, Dollar, Hertz, Enterprise, Sixt, Thrifty eller et andet amerikansk udlejningsselskabs faciliteter.

Auto Europe formidler således blot lejekontrakten til en attraktiv pris i forhold til at skulle booke direkte hos de respektive biludlejningsfirmaer i USA.

Hvem er Auto Europe?

Auto Europe blev oprindeligt stiftet helt tilbage i 1954 af den tyske forretningsmand Alex Cecil, som købte udlejningsbiler og lejede dem ud til amerikanske turister i Tyskland og i øvrige lande i Europa. Siden Alex Cecil var afhængig af samarbejde med amerikanske rejsebureauer, besluttede han sidst i 1980’erne at flytte Auto Europes hovedkvarter til USA, og derfor er selskabet nutildags amerikansk med hovedkontor i Portland.

Auto Europe har aftaler med mange biludlejningsselskaber i USA, og via Auto Europas søgesmaskine, kan man generelt finde meget konkurrencedygtige priser på biludlejning, men under Auto Europas udsalgsperioder bliver det ekstra billigt at leje bil i USA.

Relaterede artikler og links:

Find de bedste tilbud på billeje for udlandsdanskere i Danmark

Visit USA