Danskere deler aktivt USA rejsetips i danske Facebook grupper.

Den danske Facebook gruppe med USA rejsetips ”Rejs dig rig i USA” har eksisteret siden 2017 og der deles hver dag masser af USA rejsetips, billeder, videoer og konkrete erfaringer med roadtrips, nationalparker, billeje, hoteller, flyselskaber, storbyferie, indkøbstips, seværdigheder, forlystelsesparker og mange andre emner.

Facebook gruppe med USA rejsetips: Bliv medlem af Rejs dig rig i USA

Det er teamet bag Guide-USA.dk, der administrerer gruppen Rejs dig Rig i USA som har over 18000 rejseinteresserede medlemmer. USA Facebook gruppen er en åben gruppe, og alle er velkomne som medlem.

USA Rejsetips Facebook Gruppe

Nye Facebook grupper fra danske USA-bloggere

I løbet af sommeren 2019 har flere danske USA-bloggere lanceret egne grupper på Facebook med samme idé og formål som Rejs dig rig i USA – nemlig deling af USA rejsetips og rejseerfaringer blandt gruppernes medlemmer og bloggernes følgere. Konkrete og personlige erfaringer med rejser til Amerika når dermed endnu bredere ud i Danmark.

USA Forum – en Facebook gruppe af blogger Michael Bo Christensen, Driving USA

Michael Bo Christensen driver Drivingusa.dk og har allerede delt mange rejsetips på Facebook som medlem i Rejs dig rig i USA.

Ultimo juni 2019 lancerede Michael Bo Christensen sin egen USA Facebook gruppe, USA Forum.

Facebook Gruppe “USA Forum”
USA Forum er et uafhængigt rejseforum, hvor man kan stille spørgsmål og få svar om at rejse i USA. Gruppen er dannet af rejsebloggeren Michael Bo Christensen, der også står bag Danmarks største USA blog.

Michael Bo Christensens Facebook gruppe har aktuelt rundet 500 medlemmer. USA Forum er en åben gruppe hvor alle kan blive medlem.

Del rejsetips til USA – en Facebook gruppe af blogger Henrik Lange, Highways USA

Seneste nye USA Facebook gruppe – Del rejsetips til USA – kommer fra Henrik Lange, der i en årrække har drevet Highways-USA.com hvorfra han bl.a. sælger e-bøger/e-guider om roadtrips i USA samt afholder webinarer om planlægning af rejser til Amerika.

Facebook Gruppe “Del dine rejsetips til USA”
“Del dine rejsetips til USA” er min – Henrik Lange’s – nye Facebook gruppe, hvor alle jer mange følgere og brugere af Highways-USA.com kan inspirere hinanden og dele rejsetips om USA.

Selvom jeg ved en del om USA, har alle i andre også masser af erfaringer og oplevelser fra USA, og dem kan I nu dele med os andre her i gruppen.

Jeg vil naturligvis også kommentere/svare på nogle af jeres indlæg, men gruppen er især tænkt som hjælp og inspiration medlemmerne imellem. Så jeg holder mig lidt på sidelinjen, men kommer naturligvis også med masser af små tips – især her i starten, så vi kan få gruppen godt fra start 😉

Henrik Langes Facebook side har over 7000 følgere, hvoraf ca. 1300 har meldt sig ind i den nye Facebook gruppe. “Del rejsetips til USA” er ligeledes en åben Facebook gruppe, hvor alle kan blive medlem.

Nye Facebook grupper om Amerika

Ovenstående lille oversigt over danske Facebook grupper med fokus på rejser til USA vil løbende blive udvidet efterhånden som nye Facebook grupper lanceres. Tip os gerne hvis du har kendskab til øvrige danske grupper, der kan anbefales.

Relaterede artikler:

Rejs dig rig i USA – find de bedste USA rejsetips i Facebook gruppe

Søger du visum til USA? – Facebook, YouTube og Twitter oplysninger kræves

Denne artikel er senest opdateret: 19. oktober 2023.