Et af de største flyselskaber i Verden – amerikanske Delta Air Lines – satser nu endnu mere på transatlantiske flyruter, og fokuserer i den forbindelse både på eskalering af antal afgange til eksisterende destinationer samt tilføjelse af extra flyrute mellem USA og Europa.

Delta udvider med flere flyafgange mellem USA og Europa

Delta udvider med flere flyafgange mellem USA og Europa.

Delta Air Lines største trafik-knudepunkter i Europa er lufthavnene i Paris (CDG) og Amsterdam (AMS). Delta har i mange år haft joint venture samarbejde med bl.a. KLM, Air France samt Alitalia, og rejsende kan således booke transatlantiske flybilletter til/fra noget nær alle større byer i Europa.

Ny rute fra Florida og flere afgange fra Los Angeles

Fra ultimo maj 2019 åbner Delta en ny flyrute fra Tampa Bay i Florida til Amsterdam. Den nye flyrute vil være aktiv året rundt, og vil blive et supplement til flyselskabets allerede eksisterende Florida-rute mellem Orlando og Amsterdam. Med den nye flyforbindelse vil Delta komme op og operere 11 ruter mellem USA og Amsterdam.

Ligeledes har det amerikanske flyselskab meddelt, at de fra 16. juni 2019 vil udvide kapaciteten fra Los Angeles til henholdsvis Amsterdam og Paris. Konkret betyder det, at der fra denne dato vil være daglige direkte forbindelser med Delta fra Los Angeles (LAX) til både Schiphol lufthavn i Amsterdam samt Charles de Gaulle lufthavn i Paris.

Direkte Delta flyrute til New York fra København

I sommersæsonen har Delta siden 2017 kunnet tilbyde en direkte forbindelse mellem New York (JFK) og København (CPH). Den direkte Delta flyrute mellem Danmark og USA er aktiv i perioden ultimo maj til primo/medio september, og i 2018 er ruten blevet betjent via en Boeing 767-300 med plads til 226 passagerer.

I sommerperioden opererer Delta generelt med flere flyafgange mellem USA og Europa, idet selskabet om sommeren ligeledes har direkte ruter til henholdsvis Berlin, Glasgow og Edinburgh.

Relaterede artikler:

Denne artikel er senest opdateret: 31. august 2018.