En ny dansk USA rejsebog “Det vilde USA – På roadtrip i nationalparkernes land” er netop udkommet fra Forlaget Turbine.

Det vilde USA er en rigt illustreret rejseguide til amerikanske nationalparker og naturområder i Four Corners staterne Utah, Arizona, New Mexico og Colorado.

Forfatter af den nye USA bog er Michael Bo Christensen fra Driving USA, der også tidligere har været gæsteskribent her på Guide USA.

Det Vilde USA bog

Som læser på Guide USA kan du spare 25% ved køb af bogen Det Vilde USA.
Benyt rabatkode roadtrip ved bestilling via link til Turbine Forlag nedenfor.

Rabatkode – Køb bogen Det vilde USA med 25% rabat

Michael Bo Christensen og Forlaget Turbine tilbyder alle læsere på Guide USA 25% rabat ved køb af “Det vilde USA – På roadtrip i nationalparkernes land” direkte via følgende link og brug af følgende rabatkode.

Rabatkode: roadtrip

Køb rejsebog med rabat: Forlaget Turbine: Det Vilde USA (husk at indtaste rabatkode roadtrip øverst for at opnå 25% rabat)

Det vilde USA – På roadtrip i nationalparkernes land er en bog på 306 sider.

Normalpris (før 25% rabat) er 249,95 kr. eller 140 kr. som E-bog.

25% rabatkoden er også tilgængelig for alle medlemmer af Facebook Gruppen Rejs Dig Rig i USA.

En af vores læsere på Guide USA har i øvrigt gjort os opmærksom på at Bog & Idé også sælger Det Vilde USA billigt online – og hvis man vælger at få leveret bogen til afhentning i nærmeste Bog & Ide butik, kan man spare portoen. Se pris hos Bog & Ide med fragtfri afhentning her.

Beskrivelse af roadtrip guide: Det vilde USA

I en pressemeddelelse oplyser Turbine Forlag om roadtrip bogen:

USA ekspert Michael Bo Christensen tager læseren med på en geologisk safari til 82 destinationer i Four Corners staterne Utah, Arizona, New Mexico og Colorado, hvoraf en trediedel af destinationerne ikke er almen kendte.

Bogen er bygget op om 7 ruter, hvor man guides gennem nationalparker, statsparker, nationale monumenter og ukendte naturperler.

Roadtrip ruterne, der kan køres enkeltvist eller på kryds og tværs, rummer information om afstande, tidsforbrug, gps koordinater, forslag til vandreture og must see. Med bogen Det vilde USA, har man således en overskuelig og praktisk orienteret rejseguide, hvor man bliver håndført af en USA ekspert med en høj rejsefeber.

Roadtrip ruterne giver mulighed for afstikkere, ofte ad støvede grusveje, eller til destinationer uden navn eller skiltning. Her stortrives forfatteren, når han er på jagt efter naturfænomener, eller landskaber der må begejstre enhver. Sådanne steder finder man i Ah-shi-sle-pah, Bisti Badlands, White Pocket, Leprechaun, eller på Scenic Byways som Million Dollar Highway i Rocky Mountains.

Michael Bo Christensen har et stort kendskab til indianer-reservaterne og flere af bogens ruter går gennem fx. navajo- og hopiterritorier, hvor man finder naturfænomener som arches, pinnacles, hoodoos, slot canyons og vandfald større end Niagara Falls.

Destinationerne beskrives med stor indlevelse, når forfatteren afdækker stedernes historie og persongalleri. Mange steder støder man på levn af danske immigranter der satte deres præg på det amerikanske landkort, og deres vilde historie flettes naturligt ind.

Det vilde USA er først og fremmest en naturguide, og rummer derfor en introduktion til de berømte nationalparker, samt deres historie. Ligeledes får man en kulturel parlør til mødet med indianerne og deres smukke land.

Det er en levende fortalt rejsebog til alle eventyrlystne, som har lyst til tage på opdagelse i et land fyldt med kontraster, både i natur, kultur og historie.

Hvem er Michael Bo Christensen, Driving USA?

Michael Bo Christensen er 64 år, rejseskribent og har 45 års erfaring med at rejse i USA. Han er foredragsholder, USA-guide og redaktør af rejsesitet Driving USA, der giver inspiration og råd til roadtrip-folket.

Det vilde USA er Michael Bo Christensens debut som forfatter.

Michael Bo Christensen er medlem af Danske Rejsejournalister og Discover America. Til dagligt er Michael skolepædagog.

Michael Bo Christensen, Driving USA

Michael Bo Christensen, Driving USA på roadtrip.

Youtube video med introduktion til den nye danske roadtrip rejseguide:

Relaterede artikler og links:

Amerikanske nationalparker – en guide, til guiden af Michael Bo Christensen

Driving USA (Michael Bo Christensen USA hjemmeside).

Roadtrippers App (Benyt Promo Code BTR5QTP og få $5 i rabat på Roadtrippers Plus)