Det meget populære Harry Potter univers i Universal Orlando afholder en 3-dages fest – A Celebration of Harry Potter – i dagene 26. – 28. januar 2018.

Under den 3-dages temafest vil der bl.a. være mulighed for at møde nogle af skuespillerne fra Harry Potter filmene. Der vil blive afholdt Q&A sessions, hvor skuespillere og andre involverede parter i filmene vil fortælle om deres arbejde ifm. tilblivelsen af filmene samt svare på spørgsmål fra publikum.

Harry Potter Celebration

Harry Potter fejres i Universal Florida ultimo januar 2018.

I anledning af fejringen af Harry Potter bliver der ligeledes afholdt en udstilling, hvor gæster kan se effekter mv., som er blevet benyttet i filmene.

Der er flere populære interaktive arrangementer under Harry Potter Celebration. Oplev bl.a. hvorledes fordelingshatten fordeler fans og kom også på en eksklusiv virtual reality rejse via Fantastic Beasts Google VR Experience.

Det er 5. år, at Harry Potter arrangementet afholdes i Universal Orlando, og en stor del af gæsterne i Universal klæder sig ud for at bidrage til Harry Potter oplevelsen i de tre dage arrangementet varer.

Der er adgang til denne fejring af Harry Potter via de normale indgangsbilletter, og for at få det fulde udbytte bør man have en Park-to-Park billet, idet begivenhederne både foregår i Universal Studios’ Diagon Alley samt i Islands of Adventure’s Hogesmeade.

I 2018 har den første bog – Harry Potter og De Vises Sten – 20 års jubilæum i USA, og dette vil helt sikkert blive fejret behørigt under festlighederne i Universal Orlando i slutningen af januar 2018.

Denne artikel er senest opdateret: 25. marts 2019.