Under den typiske Ekstra Bladet overskrift “Glem bikinien: Første gang på ski i Californien” har Ekstra Bladets udsendte, Nanna C. Pedersen,  nyligt været på skiskole i et af de mest kendte skiområder i USA – ved Lake Tahoe – i ellers varme Californien.

Det kendte skiområde Lake Tahoe i Californien

Det er der kommet en fin personlig beretning ud af, der også indeholder gode råd og anbefalinger til voksne begyndere på ski samt tips til rejsen til Californien samt leje af udstyr i Lake Tahoe.

De fleste forbinder Californien med bikinier, vinmarker og Hollywood-film. Men staten lægger også land til et stort og kendt skiområde, som Ekstra Bladets udsendte forsøgte at svinge skistavene på for første gang.

Ekstrabladet.dk artikel om Californien

Lake Tahoe bjergområdet ligger i den nordøstlige del af Californien og fungerer typisk som skiområde i perioden fra oktober til maj.

Lake Tahoe skisport Californien

Søen Lake Tahoe deles af en usynlig statsgrænse til Nevada.

Det populære skiområde Lake Tahoe har 9 forskellige resorts placeret rundt om den store sø.

Området består af Diamond Peak Ski Resort, Sugar Bowl Ski Resort, Squaw Valley Ski Resort, Alpine Meadows, Northstar at Tahoe, Mt. Rose Ski Tahoe, Heavenly Mountain Resort, Kirkwood Mountain Resort og Sierra-at-Tahoe.

Bedste ski resort i USA ligger ved Lake Tahoe

Omkring det kendte Lake Tahoe skiområde i Californien finder man en masse ski-resorter – herunder Squaw Valley Alpine Meadows, der 3 år i træk er blevet kåret som Bedste Ski Resort i USA af USA Today.

Læs den fulde artikel om det kendte skiområde i Ekstra Bladet:
Glem bikinien: Første gang på ski i Californien.

Denne artikel er senest opdateret: 25. marts 2019.