En New York ferie; faktisk en tur med fodboldholdet til The Big Apple, blev starten på et nyt og meget spændende glamourøst liv som model i USA, i Danmark og rundt i verden for danske Josephine Skriver.

Josephine Skriver- Super Bowl Correspondent

Josephine Skriver – dansk model i New York – udnævnt til Super Bowl Correspondent for Sports Illustrated.

Josephine Skriver blev ‘opdaget’ som bare 15-årig under sin New York ferie med fodboldholdet fra Oure Idrætsefterskole. Kort tid derefter skrev hun kontakt med Unique Models.

Josephine Skriver er en stor Predators fan – NHL league (National Hockey League).

Josephine Skriver model – New York ferie var starten

Josephine er født og opvokset i København, hvor hovedkontoret for Unique Models også ligger.

Opgaven til Super Bowl 2020 i Miami for den danske model er at være Super Bowl Correspondent for Sports Illustrated. Opgaven er basalt set at promovere Sports illustrated – og dertil at kaste glamour over Super Bowl eventet.

Med næsten perfekt New Yorker accent 😉 – Josephine Skriver om sin opvækst.

Magasinet Sports Illustrated er måske især berømt for sin Swimsuit Edition. Denne årlige udgave af bladet, hvor de hotteste modeller optræder i badedragt, har udvalgt Josephine Skriver til at være Rookie Of The Year 2020.

Josephine er også tilknyttet Victoria’s Secret som ‘Angel’ og arbejder desuden som model for en lang række kendte modehuse og fashion brands.

Fear of Clowns (coulrophobia) – Josepine taler om sine drømme, sin familie og om sin angst for klovne.

Med USA som sit andet hjemland er Josephine i en ung alder vant til det amerikanske mediecirkus, hvor easy-going og rappe bemærkninger er i høj kurs.

I denne artikel på Elle beskriver Josephine, hvordan man bruger Instagram og hvorfor hun “sletter billeder med under 20.000 likes” 😉

Selv Daily Mail i England har bemærket den ‘danske deltagelse’ i Super Bowl 2020.

Drømmen gik i opfyldelse – men det er ikke altid let

Som Victoria’s Secret Angel bliver man fløjet rundt til alverdens photo shoots på eksotiske destinationer.

I sagens natur er det mest badetøj og pikant lingeri som Josephine Skriver bærer for VS, og dermed bliver den danske model automatisk set som sex-symbol.

Det er med andre ord noget af en opgave for Josephine at ‘styre sit image’ på sociale medier, således at man som model får den rette eksponering og ikke udelukker sig selv fra andre interessante opgaver – udover at gå rundt i undertøj og badedragt.

En dansk model ankommer til LAX Airport.

Relaterede artikler og links

Josephine Skriver Instagram profil

Danskere i NFL – hvem har spillet i National Football League i USA?

Gift ved første blik par bor i New York

Denne artikel er senest opdateret: 27. januar 2020.