Bemærk at Airberlin flyver sidste gang 28. oktober 2017 grundet betalingsstandsning/konkurs.

Læs: Airberlin lukker alle flyruter til USA

Airberlin er nu det flyselskab, som har flest direkte afgange mellem Tyskland og Florida i USA. Efter Airberlin i maj 2017 påbegyndte direkte flyrute mellem Dusseldorf og Orlando har flyselskabet nu 21 ugentlige afgange til solskinsstaten Florida.

Udover Orlando flyver selskabet også til Miami på Floridas Atlanterhavskyst samt til Fort Myers, som ligger på den vestlige side af staten ud til det varme vand i den Mexicanske Golf.

Orlando er verdenskendt for dets mange populære forlystelsesparker så som Walt Disney World Resort og Universal Orlando og der er desuden ikke langt ud til Kennedy Space Center ved Atlanterhavskysten.

I perioden maj 2016 til maj 2017 har Airberlin øget kapaciteten med 76 % på deres direkte flyforbindelser til Florida, mens den samlede kapacitet til USA i samme periode blev øget med 53 %. Udover flyruter til de tre destinationer i Florida har selskabet også flyruter til New York, Los Angeles, Chicago, Boston og San Francisco.

I sommersæsonen 2017 vil Airberlin have direkte fly i luften i alt 84 gange om ugen mellem USA og Dusseldorf. Det er flytypen Airbus 330-200, som flyselskabet benytter på sine langdistance flyvninger til USA.

Bemærk at Airberlin flyver sidste gang 28. oktober 2017 grundet betalingsstandsning/konkurs.

Denne artikel er senest opdateret: 25. marts 2019.