Torsdag den 19. april 2018 kan man møde Kerry Kennedy (Robert F. Kennedys datter) ved arrangementet Ripples Of Hope på Statens Museum for Kunst i København. Under arrangementet kan man også opleve Ghita Nørby, Lars Mikkelsen og Ian Robertson.

Kerry Kennedy kommer til Danmark

Kerry Kennedy er kendt som en stærk og inspirerende menneskerettighedsaktivist i USA, hvor hun er leder af det anerkendte Robert F. Kennedy Center for Human Rights.

Kerry Kennedy

Kerry Kennedy skal deltage i event i København.

Besøget er arrangeret af Amnesty International og Kongressen.com og der er tale om et historisk besøg, når Kerry Kennedy, for første gang besøger Danmark.

Om Kerry Kennedy:

”Kerry Kennedy har på fornemmeste vis videreført sin fars arbejde både inden for det politiske, det humanitære og det menneskeretlige. Hun er et levende bevis på, at de ting, hendes far stod for som ordentlighed, ansvarlighed og respekten for det enkelte menneskes rettigheder er lige så vigtige i 2018, som de var tilbage i 1968, da hendes far levede”

Trine Christensen, generalsekretær i Amnesty International.

Ripples of Hope event på Statens Museum for Kunst

Kerry Kennedy vil på Statens Museum for Kunst fortælle om sin fars værdier både historisk og aktuelt, og hvorfor kunst og kultur er nøgleord i formidlingen af både politiske og menneskeretlige idealer.

Med på scenen står to af Danmarks største skuespillere, nemlig Ghita Nørby og Lars Mikkelsen.

Ghita Nørby vil præsentere en række monologer om kvindelige menneskeretsforkæmpere fra showet ’Speak Truth To Power’, som i New York havde Meryl Streep som en af de bærende kræfter, mens Lars Mikkelsen vil fremføre en række af de digte, som Robert F. Kennedy i sin tid refererede i sine største taler.

Ud over Kerry Kennedy kan man ved eventet også opleve Ian Robertson, der i 1966 var manden, der fik Robert F. Kennedy til Sydafrika for at holde den berømte ‘Ripples Of Hope’-tale.

Sidst vil der under arrangementet være en større musikalsk overraskelse.

Værter er Trine Christensen, generalsekretær i Amnesty International Danmark samt Anders Agner Pedersen, chefredaktør på Kongressen.com og forfatter til den nye bog om Robert F. Kennedy “Modet til visioner“. (Læs om bogen nedenfor)

Billetter til Ripples Of Hope på Statens Museum for Kunst koster DKK 295 per billet, og kan købes online via Turbine.dk

Kerry Kennedy skal foruden ’Ripples Of Hope’ deltage i en konference på Københavns Universitet samt være hovedtaler på Amnestys landsmøde på Hotel Nyborg Strand i løbet af de godt to dage, hun besøger Danmark.

Ny bog om Robert F. Kennedy: Modet til visioner af Anders Agner

Køb bogen “Modet til visioner” hos Saxo.com

Om den nye Robert F. Kennedy bog “Modet til visioner”:

“Han er blevet kaldt den bedste præsident USA aldrig fik. Han blev kendt som sin brors tro væbner og fortrolige. Hans 1968-kampagne blev kendt som en af de mest medrivende i amerikansk historie. Og han blev kendt som manden, der holdt nogle af de bedste taler i amerikansk historie.

’”Modet til visioner – bogen om Robert F. Kennedy 1925-1968″ er den første bog på dansk om Robert F. Kennedy og hans fantastiske taler. Med netop talerne som bogens røde tråd tegner Anders Agner Pedersen et portræt af manden, hvis egen stjernestund blev urimeligt kort.

I bogen taler Anders Agner Pedersen bl.a. med Robert F. Kennedys datter, Kerry, der på mange måder har videreført arven efter faderen – og med to af hans tre taleskrivere.”

Ny dansk bog om Kennedy - Modet til visioner

Relateret artikel: 
En demokrat og en republikaner i bil fra Texas til Washington D.C.

Denne artikel er senest opdateret: 17. april 2018.