Spar op til kr. 600 på SAS Go Light flybilletter til USA, når det skandinaviske luftfartsselskab introducerer ny billettype 14. december 2017.

SAS Go Light flybilletter til USA

SAS Go Light flybilletter til USA.

Siden 2015 har SAS tilbudt deres billigste billettyper på deres europæiske flyruter, men fra midten af december vil du ligeles kunne købe SAS Go Light flybilletter til USA. Go Light billetten er målrettet flykunder, som udelukkende rejser med håndbagage, og ifølge SAS vil man kunne spare op til kr. 600 på denne type billet ift. SAS Go flybilletten.

SAS Go Light billettypen har fået succes i Europa, og det forventes at især rejsende, som tager på weekendtur til USA vil udnytte muligheden for at købe en billig flybillet til USA og evt. tilkøbe muligheden for at indchecke kuffert på returruten. Det vil ifølge SAS koste kr. 399 at tilkøbe kuffert-indcheckning ved billetkøbet og blive dyrere, såfremt man tilkøber det efter købet af Go Light flybilletten.

Så sent som i oktober 2017 introducerede Lufthansa deres Economy Light billettype, som ligeledes kun inkluderer 1 stk. håndbagage. SAS’ lancering af deres nye billettype sker i lyset af, at Lufthansa små to måneder efter deres introduktion af Economy Light allerede har fået succes med deres nye billettype til USA. De billige Lufthansa flybilletter til USA kan findes på Lufthansas hjemmeside.

Både SAS og Lufthansa differentierer sig fra deciderede lavprisflyselskaber som Norwegian og WOW Air ved at have måltid inkluderet i deres billigste flybilletter til USA. Læs mere om billige fly til USA i artiklen Priskrig på billige flybilletter til USA.

Med den nye billettype henvender SAS sig endelig også til kunder, som ønsker at rejse til USA på den allerbilligste måde. Især yngre kundegrupper benytter muligheden for at købe de billigste flybilletter til USA og således kun medbringe håndbagage på rejsen. Det forventes at rejsende til USA ofte vil gøre brug af muligheden for at tilkøbe kuffert-indcheckning, når de skal retur til Skandinavien.

SAS Go Light flybilletter til USA kan købes til alle SAS amerikanske flyruter fra både Danmark, Sverige eller Norge. Det gælder således destinationerne New York, Los Angeles, Chicago, Washington, Boston, Miami og San Francisco.

Endnu er de endelige priser på SAS Go Light flybilletter til USA ikke oplyst – vi på Guide-USA.dk redaktionen følger op, når priserne fra SAS foreligger.

Denne artikel er senest opdateret: 25. marts 2019.