Læs opdateret artikel: SAS sommer-lukker Miami rute – ny mulighed via Warszawa med LOT Polish Airlines.

For at tilgodese den større efterspørgsel på flyforbindelser til Miami i Florida har SAS meddelt at de åbner en ny direkte flyrute mellem Stockholm og Miami, når deres vinterprogram træder i kraft til oktober 2017.

SAS Miami

SAS’ eksisterende to flyforbindelser til Miami fra henholdsvis København og Oslo har vist sig meget populære, og det er således pga. mange passagerønsker, at flyselskabet har valgt at åbne endnu en direkte forbindelse til den populære destination i Florida.

Med tilføjelsen af Miami som USA destination vil selskabet fra oktober 2017 flyve direkte fra Stockholm til 4 byer i USA – udover Miami er det til New York, Chicago og Los Angeles.

På den nye forbindelse mellem Stockholm og Miami vil SAS benytte flytypen Airbus 330. Flyet vil fra start have den forholdsvis nye SAS kabine installeret, som blev færdigimplementet i deres langdistance fly i sommeren 2016. Alle passagererne vil således både have USB stik samt trådløst internet tilgængelig samt 15 tommer HD skærm på Business Class og henholdsvis 12′ og 9′ skærme på SAS Plus og SAS Go.

Denne artikel er senest opdateret: 25. marts 2019.