Sommer-ferie i USA er blevet voldsomt populært for danskere, og en lejebil er altid inden for rækkevidde. Især i Californien og i Florida er det billigt.

Cartrawlers sommer-USA-udsalg på billeje gør det lidt billigere, når man booker lejebil via Guide-USA.dk.

Hvad enten man tager til Indiana, Colorado, Hawaii, Californien, Florida eller en anden stat, er der ved booking inden 16. juli mulighed for rabat hos en række biludlejningsselskaber for sommer-billejer i USA 2018.

Udsalg USA – billeje med 10% rabat i Amerika

Super-billigt at leje cabriolet i USA – Hvad koster det at leje en Mustang?

Søg biludlejningstilbud fra Cartrawler med sommer- og efterårs-rabat under USA-billeje udsalget hos Sixt, Dollar, Thrifty, Budget eller Alamo.

Der er typisk tale om 10% rabat hos udvalgte billejeselskaber, men lidt har også ret, når der skal lægges budget for roadtrip i USA.

Se aktuelle priser på biludlejning

Bemærk at Sixt udsalg USA kun gælder lejer, som afholdes fra 20. august til 15. december.

Anbefalinger: Værd at vide om USA-billeje

Se mere om valg af udlejningsbil og andre ting, som er værd at vide, når der lejes bil i USA i artikler om de enkelte emner; eksempelvis:

Udover det landsdækkende udsalg på USA-billeje forekommer der lokale biludlejningstilbud over sommeren med eksempelvis gratis ekstra chauffør, gratis envejsgebyr, gratis upgrade til bedre bilklasse og lignende. Læs nærmere i lejebetingelser for hvert enkelt billeje-tilbud i Cartrawler.

Relaterede artikler:

Denne artikel er senest opdateret: 12. juli 2018.