Manden er svær at overse – især Arnold Schwarzenegger undercover som bilsælger er i sig selv en stor parodi.

Se også: Motorcykel-leje i USA.

Stor har Arnie altid været siden han som 21-årig i 1968 emigrerede fra Østrig til USA. Inden da havde han allerede som 20-årig vundet titlen som Mr. Universe i London.

Arnold Schwarzenegger som bilsælger

Arnold Schwarzenegger som bilsælger i Kicking Gas.

Arnold Schwarzenegger undercover – som bilsælger

Se video med Arnold Schwarzenegger som bilsælger i promotion for elbiler; en biltype, som mange amerikanere er meget skeptiske overfor. Det er organisationen Veloz.org som har bedt den kendte skuespiller stille op.

Video: Kicking gas – køb så de elbiler!

Kicking gas videoen, som ingen er i tvivl er et spoof, bygger på at det ikke er første gang at The Terminator går undercover.

I 2015 blev Arnie sminket op som en ægte T-800 til et velgørenheds-stunt og gik derefter en tur på Madame Tussauds Vax Museum for at lege lidt med publikum.

På Hollywood Boulevard i Los Angeles mødte Arnold ved samme lejlighed en street performer i Terminator kostume, som var ved at miste fatningen, da han blev konfronteret med den rigtige Terminator.

I will be Back.

Det er i øvrigt ikke længere alle og enhver, som kan klæde sig ud som Supermand, The Terminator, Marilyn Monroe eller The Joker og gå ud og tjene penge på Hollywood Boulevard.

Den amerikanske foretagsomhed inden for street performer faget blev så stor i Los Angeles at der for nogen år siden blev indført krav om autorisation for at kunne tage penge for at blive fotograferet med turister.

Se artikel på LA Times.

Elbiler i USA

De store bilproducenter er alle i gang med at udvikle elbiler. På dette område er USA imidlertid fortsat langt bagefter Kina.

Se mere om elbiler i USA.

Som tidligere guvernør i Californien (2003-2011) og med stor politisk tæft og interesse forsøger den 7-dobbelte Mr. Olympia fortsat at skubbe på en bedre udvikling i USA.

Sin kolo-enorme gas hog Hummer H1 ses han sjældent i længere (men han har stadig én) – nu står den på eksempelvis Toyota Prius, som dog ofte er skiftet ud med en Østrigsk produceret Mercedes G-Wagen konverteret til el.

Arnold henter sin nye elbil i Østrig.

Helt afskrevet Hummeren har Arnie dog ikke – den er i stedet konverteret til at kunne køre på vegetabilsk olie, hvilket populært sagt er brugt friture-olie nede fra grilleren.

Hvem ved hvad den vellidte og efterhånden 71-årige Arnold Schwarzenegger hitter på næste gang?

Hasta la vista, Baby!

Relaterede artikler:

Interview med Henrik Fisker – Steffen Kretz skriver om elbiler i USA

Oprydning i amerikansk bilindustri – hvilke bilmodeller udgår i 2019?

Denne artikel er senest opdateret: 27. juni 2019.