Entrebilletter til Disney forlystelsesparker i USA er steget i begyndelsen af 2018, men det er stadig muligt at finde billige Disney billetter til 2017 priser – til Disney-parker i Florida.

Walt Disney World Orlando indgang

Billige Disney billetter – find 2017 billetpriser via Undercover Tourist.

Indgangsbilletter til Disney har historisk set altid været lidt pebrede, og ser man på det oprindelige Disneyland i Anaheim, Los Angeles har Disney endnu ikke accepteret, at andre parter har stået for salg af billetter til forlystelsesparken – dette gælder ligeledes søsterparken i Los Angeles – California Adventure. Eneste “rabatordning” for Disney i Californien har været via CityPASS til Sydcalifornien.

I Walt Disney World Resort i Orlando gælder imidlertid ikke samme billetsalgs-politik som i Californien. Undercover Tourist er en officiel Disney partner i Orlando, og alle billetter, som købes via Undercover Tourist, er originale billetter, som er udstedt af Disney. Grunden til at Disney tillader salg af billetter via parnerskab i Florida er, at der her er samlet et stort antal forlystelsesparker på et geografisk begrænset område, hvilket gør det lettere for besøgende kun at besøge ét web-site i forbindelse med køb af indgangsbilletter.

Via en fordelagtig samarbejdsaftale med Disney kan Undercover Tourist fra tid til anden tilbyde ekstra rabat på Disney billetter i Florida, og i 2017 blev Undercover Tourist tildelt prisen “2017 Select Tour Operator” for virksomhedens evne til at markedsføre og sælge forlystelses-billetter i Florida.

Undercover Tourist

Undercover Tourist – officiel partner for de store forlystelsesparker i Florida.

Netop nu ligger Undercover Tourist inde med et begrænset antal Disney-billetter til 2017-priser, og der kan således spares på flere forskellige typer Disney billetter i Florida. Benyt dette link til Undercover Tourist for at finde og ordre de fordelagtige indgangsbilletter til Disney. Der gøres opmærksom på begrænset antal billetter.

Udover Disney samarbejder Undercover Tourist også med både Universal Orlando, SeaWorld, Legoland samt Kennedy Space Center i Florida, og det er således også muligt at finde gode tilbud på indgangsbilletter til øvrige Florida forlystelsesparker via sitet Undercover Tourist.

Denne artikel er senest opdateret: 19. februar 2018.