Skuespillerne Bruce Willis og hans kone Emma Heming har besluttet at flytte tilbage til Vestkysten for at være tættere på familie i Californien.

Bruce Willis hus New York

Bruce Willis’ hus i New York kan købes for 13 millioner dollar.

Bruce Willis’ hus til salg i New York

Den 832 m2 store villa (main house) ligger i Bedford Corners, Westchester County, New York.

Prisen på $12,95 millioner afspejler at dette er en ejendom i den øvre luksusklasse samt at der faktisk er tale om to huse/parceller, som Bruce Willis købte på samme tid og lagde sammen.

Ejendommen omfatter derfor i realiteten to huse samt to mindre gæstehuse på den prestigefulde Croton Lake Road. Blandt naboerne i området finder man kendisser som Richard Gere, Ben Stiller samt Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas.

Området Westchester County, New York.

Westchester County og i særdeleshed Bedford Corners og omliggende småbyer med postnummer/ZIP-code 10549 er velhavende. Området er dog langt fra at være ét af de rigeste områder i USA. Medianindkomst for ZIP-code 10549 er over $100.000 per husstand og gennemsnitsindkomst over $160.000 per husstand.

Se mere information om ZIP-code 10549.

Se hvordan det 5-værelses største hus på ejendommen så ud, da Bruce Willis overtog det. Der er naturligvis også vinkælder, swimming pool og tennisbane.

Bruce Willis hus, som er bygget i 2009, er sat til salg hos ejendomsmægleren Douglas Elliman, som opererer i high end markedet i hele USA; inklusiv naturligvis i Californien og Florida.

Den samlede pris for Bruce Willis hus og tilknyttede ejendom for kun 4 år siden var 12 millioner USD.

Bedford Corners tæt på Bedford Hills ligger små 60 km i bil nord for Central Park på Manhattan.

Mere om den unikke ejendom på USA Today’s europæiske hjemmeside.

Relaterede artikler:

Dyreste lejlighed i New York – ny rekordpris på Manhattan

Gift ved første blik par bor i New York

Denne artikel er senest opdateret: 7. februar 2019.