Gennem det seneste årti har vi oplevet mange betagende teknologiske innovationer inden for næsten alle sektorer. Derfor er det en legitim forespørgsel at vide, om denne teknologi også har givet merværdi til turistsektoren i USA, og svaret er ja!

Afgangshal lufthavn

USA er blevet mere attraktivt i årenes løb med de fordele, som landet tilbyder med hensyn til teknologi. Her er nogle af de mest imponerende teknologiske fremskridt for alle, der planlægger en rejse til USA.

En opdateret internetforbindelse

Internetadgang er en af de mest undersøgte data for turister i hele verden. Bortset fra folk, der ønsker at tage en pause fra online-verdenen, sørger folk altid for at kunne gå ind på deres foretrukne online-websteder, mens de er på ferie. Og hvad kunne være hurtigere end den hurtigst registrerede femte generationsteknologi, kendt som 5G? Ja, du læste rigtigt. USA er et af de lande, der tilbyder denne type forbindelse i de fleste af deres byer, og hvis du undrer dig over, hvordan den adskiller sig fra de andre typer internetforbindelser, er dette, hvad du bør vide.

Med en 5G-forbindelse kan du downloade filer, applikationer og programmer tyve gange hurtigere end gennem en 4G-forbindelse, hvilket for nogle mennesker anses for at være ret hurtigt. Dette betyder, at du frit kan nyde dine bedste onlineshows og film uden at bekymre dig om internetlatenstid. Dette er en endnu bedre nyhed for folk, der altid har svært ved at spille onlinespil på grund af langsomt internet. Hvis du nyder at spille spil, men skal vente i et vist tidsrum, før et spil indlæses, så er 5G noget for dig. Muligheder som poker, live roulette og endda de tiltrædende online spillemaskiner bliver meget let tilgængelige med denne type internetforbindelse.

Virtuelle ture

Virtuelle ture er en af de teknologiske fremskridt, som turisterne er meget glade for. Det kan være en smule stressende at rejse til udlandet, især hvis det er første gang, man rejser dertil. Denne stress mindskes betydeligt, når du kan få et glimt af, hvordan dit hotelværelse eller endda de turiststeder, du skal besøge, ser ud på forhånd.

Det er her, virtuelle rundvisninger kommer ind i billedet. Med denne mulighed kan du via Augmented Reality få et 360-graders indblik i de steder, du skal besøge. Husk på, at dette ikke har noget at gøre med Virtual Reality. Augmented Reality hjælper dig med at få et nøjagtigt og virkeligt billede af et bestemt sted eller en bestemt ting, hvorimod virtual reality er som navnet antyder en virkelighed, der ikke er virkelig, hvis dette giver mening. I de seneste år har mange strukturer inkluderet denne mulighed på deres websteder og apps for at hjælpe deres gæster med at træffe velovervejede beslutninger, når de vælger værelser.

Tingenes internet (IoT)

Nogle nyere undersøgelser viser, at turister er mest bange for at miste deres bagage og ejendele i et fremmed land. Det er aldrig en behagelig oplevelse at bruge sin ferie på at lede efter en måde at finde mistet bagage på, især hvis den bagage indeholder et vigtigt dokument som f.eks. ens pas. Det er derfor, at USA langsomt er begyndt at indføre IoT. Med tingenes internet kan du forbinde dine enheder med Wi-Fi og med hinanden.

Hvorfor afbryde en interessant film for at lukke persienner eller slukke lyset, når du kan gøre det med et enkelt klik på din smartphone eller tablet? Det lyder måske som en langt ude idé, men IoT er reel og let tilgængelig på mange hoteller.

Som en afsluttende bemærkning

Det er ikke altid let at planlægge en rejse til en udenlandsk destination, da der er forskellige faktorer, der skal tages i betragtning. Ud over den ideelle årstid at rejse på, skal du vide, om landet accepterer dit lands valuta, eller om hotellerne er velegnede til dig og din familie. Teknologiske innovationer i USA fokuserer på sådanne detaljer for at hjælpe turisterne med at nyde deres ophold i området. Så næste gang du rejser til USA, skal du sørge for at drage fuld fordel af alle disse teknologiske fremskridt.

Denne artikel er senest opdateret: 9. september 2022.