Forlystelsernes hovedstad – Orlando i Florida – byder hvert år på nye forlystelser og attraktioner. I 2018 er det primært Disney, Universal, Legoland og SeaWorld, som står for Orlando nyheder i form af nye attraktioner.

Toy Story Land i Disney World Orlando i 2018

Et nyt temaområde i Walt Disney World Orlando bliver Toy Story Land. Det nye område åbner 30. juni 2018 i temaparken Disney’s Hollywood Studios i Orlando.

Orlando nyheder

Toy Story Land åbner i Disney’s Hollywood Studios i Orlando.

Området bygges op over det populære Toy Story univers fra de animerede Disney/Pixar film. Det nye område vil blive udformet således, at de besøgende vil føle sig som små legetøjsstørrelser i Andy’s baghave. Naturligvis vil du I det nye Toy Story Land kunne møde alle de søde og populære figurer – Woody, Buzz, Slinky, Jessie mv.

I Disney’s Hollywood Studios Toy Story Land kan du bl.a. tage en tur i en helt ny rutsjebane – Slinky Dog Dash eller tage en snurretur i Alien Swirling Saucers.

Slinky Dog Dash

Slinky Dog Dash rutsjebanen under konstruktion.

Det nye temaområde i Disney’s Hollywood Studios Orlando vil primært henvende sig til yngre børn, som kender og elsker Toy Story universet, og et nyt frokoststed i parken bliver ligeledes at finde i Toy Story Land – nemlig Woody’s Lunch Box.

Disney Skyliner – nyt transportsystem i Walt Disney World Orlando

Et helt nyt Disney transportsystem, som består af kabeltrukne gondoler, som glider oppe i luften mellem Disney’s forlystelsesparker i Orlando, er under konskruktion. Det forventes at Disney Skyliner åbner i løbet af sommeren 2018.

Se mere om Disney Skyliner Orlando.

Fast & Furious – Supercharged i Universal Orlando

Den største nye attraktion i Universal Florida i 2018 er baseret på de mange Fast and Furious film-succes’er. Med Vin Diesel i hovedrollen er der således lagt op til endnu en action-spækket oplevelse i Universal Studios Florida.

Tag en forsmag i videoen herunder på Fast & Furious – Supercharged, som er planlagt til at åbne i april 2018:

Fast & Furious – Supercharged i Universal Studios Orlando.

Lego Ninjago: Master of the 4th Dimension og The Great Lego Race i Legoland Florida

I Legoland Florida er der to større nyheder i 2018.

Den første nyhed i Legoland Florida – Lego Ninjago: Master of the 4th Dimension – åbnede i januar 2018 og er en 4D oplevelse ind i Ninjago universet. En 12 min. lang 3D animeret film med de kendte Ninjago helte Lloyd, Kai, Jay, Cole, Zane, and Nya giver besøgende en helt ny oplevelse, når attraktionen inkluderer både vind, vand og tåge i den actionfyldte forestilling.

Legoland Florida

Legoland Florida med to større Orlando nyheder i 2018.

Den anden større nyhed i Legoland Florida i 2018 er The Great Lego Race, som forventes at åbne i løbet af foråret 2018. Der er tale om en hæsblæsende rutsjebanetur med et interessant tvist af virtual-reality teknologi. Hop ind i en verden af Lego og deltag i et racerløb med indlagte interaktive elementer.

Infinity Falls i SeaWorld Orlando

En River Rafting Ride af den mere spændende slags er hvad der venter i SeaWorld Orlando, når Infinity Falls åbner i løbet af sommeren 2018.

Få en indledende smagsprøve af hvad der er i vente i denne video:

Infinty Falls – ny forlystelse i SeaWorld Orlando i sommeren 2018.

Denne artikel er senest opdateret: 25. marts 2019.