Lej en sej campervan i Miami og returner den ved en af Wild Campers / Escape Rentals depoter andre steder i USA – og spar 30% på den daglige leje. Se priseksempel nederst i artikel.

Spar 30% ved campervan envejsleje fra Miami

Netop nu: Spar 30% ved campervan envejsleje fra Miami.

For at opnå den favorable rabat skal leje-perioden være afsluttet senest 30. juli 2018.

OBS: Pga. tekniske udfordringer pt. er det udelukkende muligt at finde og booke campervan / motorhome via pc – og således IKKE via mobil eller tablet.

Find de billige autocampere via Motorhome Republic søgesiden.

Det ekstraordinære tilbud gælder både ved leje af campervan ved Wild Campers samt ved Escape Rentals. De to udlejningsselskaber deler depoter i USA, og det er nøjagtig de samme køretøjer de tilbyder.

Campervan kaldes ligeledes en class B motorhome i USA, og der er tale om enten model Ventura, Maverick eller Big Sur. Læs meget mere om både Wild Campers og Escape Rentals – samt deres farverige køretøjer – i artiklen vedr. udlejere af autocampere i USA.

Forskellen mellem Wild Campers og Escape Rentals er primært, at Wild Campers ikke inkluderer køkkenudstyr, sengelinned og gratis miles i deres standardpriser – og derfor vil Wild Campers oftest stå som nogle af de billigste udbydere af Class B motorhome i USA, når du søger i søgemaskinerne. Miles-pakker, køkkenudstyr og sengelinned kan naturligvis tilkøbes under booking af autocamper.

Escape Rentals inkluderer både 100 miles daglig kørsel samt køkkenudstyr, linned mv.

For at opnå 30% rabat på den daglige leje skal man som tidligere nævnt afhente køretøjet i Miami og aflevere det igen ved en af udlejningsselskabernes øvrige depoter i USA.

Udover i Miami finder du udlejningsdepoter i New York, Atlanta, Denver, Phoenix, Vancouver, Seattle, San Francisco, Las Vegas og Los Angeles.

Priseksempel: Spar 30% ved campervan envejsleje fra Miami

Leje af Maverick campervan fra Escape Rentals:

Afhentning i Miami 27. juni 2018 samt aflevering i Denver 25. juli 2018.

4 ugers leje inkl. 100 miles daglig kørsel samt leje af køkkenudstyr, sengelinned mv.

Besparelse ca. kr. 6.000.

campervan Escape Rentals

Campervan Escape pris

Denne artikel er senest opdateret: 14. juni 2018.