Lej motorhome i USA – sammenlign priser og udlejningsselskaber

Find den billigste pris på leje af motorhome i USA

Spar penge med direkte leje af motorhome i USA via autocamper-søgemaskinen fra Motorhome Republic øverst på denne side.

Bemærk: Pt. er det kun muligt at se/benytte søgemaskinen via en pc. Du kan således ikke se søgemaskinen hvis du er på denne side via smartphone eller tablet.

Benyt søgemaskinen til at finde de aktuelt bedste tilbud fra mange RV-udlejningsselskaber i USA.

Sådan booker du motorhome

I ovenstående søgefelt indtastes lokationer for afhentning (pick up), aflevering (drop off) , lejeperiode samt alder på chauffør og vælg “Search”.

Herefter fremkommer alle resultater fra de forskellige udbydere af autocampere. Såfremt du allerede har bestemt, hvilken størrelse motorhome du ønsker at leje, kan du udvælge dette øverst på siden og udelukkende se søgeresultater, som inkluderer den valgte størrelse autocamper samt større modeller.

Ved at vælge “View all specs” kan du se detaljer og specifikationer på de enkelte campere – inklusiv bl.a. alder på camper, udstyr samt billeder og layout af camperdelen både i køre- og nattilstand med sengepladser arrangeret.

Lejeprisen udgør det rødmarkede beløb + de angivne gebyrer (fees). For at se en udspecificering af lejepris trykker du på det rød-markede beløb og de forskellige gebyrer, skatter, evt. one way fee mv. fremkommer.

leje af motorhome i USA

Klik på det røde i-ikon (information) ved siden af prisen for at se pris-detaljer for valgte motorhome.

Når du har fundet den ønskede camper vælger du “Start booking” eller “Select”, hvorefter ca. klokkeslet for både afhentning og aflevering af autocamper vælges. Bemærk at det ofte kun er muligt at vælge eftermiddagstider for afhentning samt formiddagstider for aflevering. Dog kan der ved nogle udlejningsfirmaer være mulighed for tidlig afhentning ved at vælge “Early pick-up” mod betaling af gebyr.

Derudover er der en del muligheder for at tilvælge udstyr mv. (extra items) – det drejer sig bl.a. om Milage Packages, Personal Kits, Vehicle Provisioning Kits osv. Ligeledes kan tilvælges forskellige udvidede forsikringer ved leje af autocamper.

Læs mere detaljeret om de forskellige tilvalg / ord og udtryk ifm. leje af autocamper i Ordliste – Lej motorhome i USA.

Vedr. forsikring ved leje af motorhome i USA kan du finde uddybende info om både de lovpligtige og tillægsforsikringer i artiklen Forsikring autocamper leje USA.

Efter registrering af tilvalg kommer du via “Go to final step” til den sidste registreringsside, hvor en endelig prisoversigt vises, og kontaktoplysninger registreres inkl. antal personer og dine betalingsoplysninger.

Når alt er registreret vælges “Confirm” og en elektronisk forespørgsel sendes til Motorhome Republic (firmaet bag søgemaskinen). Motorhome Republic tager herefter direkte kontakt til den pågældende udbyder af autocamper for at få bekræftet, at den ønskede autocamper er ledig.

Herefter får du bekræftelse retur på e-mail med enten OK for den forespurgte leje eller et tilbud på en lignende leje, såfremt din forespurgte autocamper ikke er ledig. Herefter kan bookingen afsluttes ved at endelig godkende den ønskede leje eller det alternative tilbud. Såfremt det alternative tilbud ikke svarer til dine forventninger kan du naturligvis foretage en ny søgning samt sende en ny forespørgsel til Motorhome Republic.

Bemærk at betaling af depositum IKKE foretages, før du endelig godkender den tilsendte bekræftigelse fra Motorhome Republic.

Læs også: Sådan finder man billig og sågar gratis overnatning med autocamper