Apple TV er i Danmark kendt under navnet Apple TV+ (Plus).

Man kan abonnere på den nye Apple streamingtjeneste for kun 39 kroner om måneden.

Apple TV Plus Danmark

Apple Plus går i luften i Danmark i starten af november-19.

Se mere om Netflix VPN (brug af VPN til at se Netflix) nederst i artiklen.

The Morning Show med Jennifer Aniston

Apple TV+ har hyret stjernen Jennifer Aniston som vært på The Morning Show.

Der er flere trækplastre. Blandt andet har instruktøren Steven Spielberg lavet en Science Fiction serie ved navn Amazing Stories specielt til Apple TV+.

Hvordan får man billigste Netflix?

Netflix og Disney Plus (også i Danmark) er dyrere end den nye Apple TV+ streamingtjeneste.

Især Netflix er hammerdyr med 79 kroner per måned for billigste begrænsede basis-abonnement. Skal man have den gode pakke, koster Netflix per måned hele 129 kroner (inklusiv 4 skærme og Ultra HD kvalitet – i dén udstrækning, det er muligt).

Denne danske pris for Netflix abonnement er én af de højeste i verden. Danskere bliver i høj grad ‘snydt’ – eller taget ved næsen om man vil i forhold til kunder i andre sammenlignelige lande. Andre vil argumentere med at Netflix blot udnytter at 100 kroner i Danmark stort set ikke er penge længere.

Der kæmpes om On-Demand TV kunderne – alle andre steder end i Danmark.

Billigste Netflix koster i Sverige, der også er et rigt land, fra 89 SEK i abonnement, hvilket svarer til omkring 62 danske kroner. Standardprisen i Europa er i mange lande EUR 7,99 per måned i abonnement – svarende til ca. 60 kroner for basis-pakken.

Selv i Schweiz, Liechtenstein og Norge (tre af de absolut rigeste lande i verden) er Netflix billigere end i Danmark.

Se også: Sammenligning af priser på Netflix.

Med nye spillere som HBO Nordic, Disney Plus og Apple TV Plus er der efterhånden basis for konkurrence, hvilket er hårdt tiltrængt i branchen. Indtil Netflix fatter beskeden, kan man anvende nedenstående løsning.

Undgå at blive snydt af Netflix – VPN er løsning

Guide-USA anbefaler at bruge Netflix VPN forbindelse.

Dels er en VPN sikker, når man er på farten med sin bærbare, og dels kan man med lidt snilde sikre sig priser, som man som dansker i Danmark ikke får tilbudt.

Se mere om køb af VPN forbindelse.

Man kan ved hjælp af en VPN forbindelse simulere at bo i et andet land end Danmark. På dén måde kan man ikke blot få billigt Netflix abonnement, men også adgang til et langt mere omfangsrigt bibliotek (udvalg) af film og serier, som ikke nødvendigvis fås med et dansk Netflix abonnement.

Guide-USA.dk anbefaler Surfshark VPN eller NordVPN som oplagte muligheder for at spare penge og se flere film, end man normalt kan i Danmark. Det koster få kroner om måneden at have en god VPN forbindelse.

Relaterede artikler og links:

Artikel på Berlingske om Apple TV Plus

Apple datacenter i Danmark aflyst – amerikansk koncern alligevel ikke så vild med Åbenrå

Denne artikel er senest opdateret: 5. marts 2020.