LA Auto Show 2017 er et internationalt event, og vanen tro var der på årets største Los Angeles biludstilling linet op med både nyheder og ikke mindst en række specialbiler og concept-biler, hvoraf flertallet aldrig når ud i et showroom.

Eventet foregår i Los Angeles Convention Centre (LACC) tæt på Glendale og Hollywood i den sydvestlige del af Downtown LA.

LACC Los Angeles Convention Center

LACC er ét af de største convention centres i Nordamerika, og siden bilen er det foretrukne transportmiddel i Los Angeles, er der masser af parkeringspladser til rådighed; nærmere bestemt hele 5600 stk. parkering. Man kan dog også tage metroen til Los Angeles Pico station, som ligger tæt på LACC (Metro Rail: Blue Line / Expo Line).

Entré-pris: $12-$15 for voksne afhængig af dag, $10 for pensionister og $5 for børn op til 12 år. Børn under 6 år gratis.

Prøv en ny bilmodel til LA Auto Show

På den kundevenlige Los Angeles biludstilling er det muligt at teste biler. Der kræves gyldigt kørekort, en vis alder og bilproducenterne forbeholder sig ret til at trække tilbuddet om prøvekørsel tilbage uden yderligere forklaring.

Se mere på LA Auto Show hjemmesiden, som hvert år opdates i oktober med oplysninger om årets biludstilling i Los Angeles; der som regel afholdes den første uge i december.

Nyheder på Los Angeles biludstilling

Langt fra alle producenter er til stede på LA Auto Show, men der er stadig masser af stande og også et pænt antal international nyheder.

Jeep Wrangler Rubicon - LA Auto Show

Vigtigste nyhed på LA Auto Show 2017 – den nye Jeep Wrangler i Rubicon version.

Set med amerikanske briller er den nye Jeep Wrangler blandt de absolut vigtigste nyheder, som præsenteres på årets Los Angeles biludstilling.

Chrysler undergår efter ‘brylluppet’ med Fiat i 2014 stadig en transformation af modeludbud med satsning på de sunde dele af modelpaletten. Heldigvis kender man hos Fiat sin besøgelsestid i forhold til det ikoniske Jeep mærke.

Den rustikke Wrangler-model bibeholdes naturligvis. Til gengæld er stikket blivet trukket på Chrysler 200, der i ny udgave fik en særdeles kort levetid. Eneste standard 4-dørs sedan i Chrysler-programmet er per 2018 Chrysler 300C.

Jeep Rubicon Climbing Rocks

Jeep Wrangler i sit rette element.

Lej en Jeep Wrangler i USA

Som lejebil findes Jeep Wrangler også. Man skal dog ikke regne med at kunne finde udgaven med tøjtag hos Avis, Hertz, Dollar, Enterprise eller for den sags skyld hos andre biludlejningsselskaber i USA, da denne ‘reservedel’ har det med at forsvinde og derfor bliver for dyr at ‘replace’ for biludlejerne.

En Jeep Wrangler til udlejning vil derfor altid have fast tag.

Klik her og se aktuelle billeje priser i USA.

Som lejebil vil den nye Jeep Wrangler typisk være version Wrangler Sport eller Wrangler Freedom Edition med 5 døre og fast tag (hard top). Se mere om den nye Jeep Wrangler i starten af LA Auto Show video nederst i artiklen.

Jeep Rubicon Hard Rock - blue hard top

Den nye Wrangler Hard Top 5 door i Rubicon Hard Rock Edition udstyrsversion.

Internationale nyheder på Los Angeles biludstilling – LA Auto Show 2017

De internationale nyheder omfattede blandt andet nyheder fra Mercedes og Mazda:

Mazda 6 Los Angeles biludstilling nyhed

Mazda 6 – nydesignet 2018 model.

Mercedes CLS LA Auto Show

Mercedes CLS – i tredje modelversion.

Video fra LA Auto Show.

Denne artikel er senest opdateret: 12. december 2017.