Opdatering 10. april 2019:

Se klip fra Michelle Obama’s besøg i København – benyt nedenstående link til DR1.

Link til DR1 – 10 min fra Michelle Obama i Royal Arena 9. april 2019


Den tidligere præsidentfrue Michelle Obama er i København tirsdag 9. april 2019. Som led i hendes Live on Tour – An Intimate Conversation with Michelle Obama gæster hun Royal Arena i København kl. 20.00 9. april.

Michelle Obama i København

Michelle Obama i København 9. april 2019 – har billede fra arr. i Washington.

Som altid når nuværende og tidligere præsidenter og præsidentfruer er på besøg rundt omkring i verden, foregår det under store sikkerhedsforanstaltninger, og programmet for besøget – udover  arrangementet i Royal Arena – er omgærdet af stor hemmeligholdelse.

Kun ganske få ved hvornår Michelle Obama lander i Danmark, om hun skal overnatte, og om hun skal på besøg andre steder end i Royal Arena i løbet af dagen.

I Europa vil den tidligere præsidentfrue de kommende dage også gæste følgende byer:

  • Stockholm – 10. april 2019
  • Oslo – 11. april 2019
  • London – 14. april 2019
  • Paris – 16. april 2019
  • Amsterdam – 17. april 2019

Der skulle stadig være enkelte billetter tilbage til arrangementet 9. april kl. 20 i Royal Arena.

Benyt link til Ticketmaster for at købe billet

Læs også nedenstående artikel fra november 2018 om hvorledes en dansk virksomhed fik uventet promovering af deres produkt ved hjælp af Michelle Obama.


Artikel fra 14. november 2018:

Den forhenværende præsidentfrue Michelle Obama promoverer dansk produkt de kommende uger i USA. Det sker efter udgivelsen af hendes selvbiografi Becoming – eller på dansk Min historie, som kom på markedet 13. nov.

Michelle Obama promoverer dansk produkt

Michelle Obama promoverer dansk produkt på bogturné.

Den tidligere førstedame tager på bogturné – og her medbringer hun masser af meget specielle danske blyanter.

Blyant kan plantes og blive til blomst og krydderurt

Den danske virksomhed Sprout producerer blyanter, som efter brug kan plantes og herefter spire til blomster, krydderurter eller grøntsager. I bunden af blyanterne er der nemlig indlagt et frø, og når det bliver stukket i en urtepotte, vil det lige så stille begynde at vokse.

Virksomheden Sprout blev etableret i 2013, og den patenterede Sprout blyant har hidtil solgt over 10 mill. fordelt på 60 forskellige lande.

Ca. 90% af salget går til virksomheder, mens 10% af salget er til private forbrugere.

Virksomheder får indgraveret eksempelvis firmanavne, logoer eller budskaber i blyanter og benytter dem i deres markedsføring.

Stifter af Sprout Michael Stousholm uddyber:

“There is no doubt that businesses today are forced to look for more sustainable products and solutions. However, they also seek good ways to communicate with partners and customers in new ways. And here Sprout is an ideal solution.”

Sprout blyant

Sprout blyant – kan blive til blomst, krydderurt eller grøntsag.

Nogle af virksomhedens kunder tæller bl.a. Disney, Coca Cola og McKinsey.

Sprout er ligeledes ved at udvikle verdens første makeup stift, som også vil blive mulig at plante – virksomheden forventer at kunne lancere det nye produkt i løbet af 2019.

Michelle Obama på bogturné medbringer en masse danske blyanter med budskaber

I løbet af november og december 2018 er Michelle Obama på bogturné rundt i flere af USAs største byer samt London og Paris, og her vil hun medbringe Sprout blyanter med hendes egne budskaber så som YOU BELONG og EDUCATION=POWER.

Obama blyant

Sprout blyanter med Michelle Obama budskaber.

På Michelle Obamas bogturné deltager ligeledes flere kendte kvinder – eksempelvis talkshowvært Oprah Winfrey og skuespiller Sarah Jessica Parker.

Se oversigt over Michelle Obama bogturné

Stifter af virksomheden Sprout Michael Stousholm er naturligvis glad for den kommende promovering i USA, som forøvrigt er helt gratis for firmaet.

Michael Stousholm, Sprout:

“Jeg forventer, at Michelle Obama vil give os et kolossalt boost i forhold til kendskabsgraden i USA, og det skal udnyttes til at øge salget”

PR-bureauet, som står bag Michelle Obama, havde blot bestilt et stort parti Sprout blyanter med forskellige indgraverede budskaber uden at informere om hvad, de skulle bruges til. Det var først senere, at virksomheden fandt ud af, at det var den tidligere førstedame i USA, som var aftager.

I Danmark kan man købe Michelle Obama selvbiografi – Min historie – via Saxo

Læs også om:

Denne artikel er senest opdateret: 12. april 2019.