EagleRider motorcykelleje – oplev USA på en Harley


Lej Harley i USA via EagleRider motorcykeludlejning

EagleRider er den helt store spiller på markedet for motorcykelleje USA. Med over 50 udlejningssteder spredt ud over USA kan EagleRider motorcykelleje tilbyde udlejning af motorcykel i størstedelen af landet.

Direkte link til EagleRider søgesiden

Hjemland for Harley Davidson, fantastisk landskab – og et vejnet skabt til masser af naturoplevelser – USA er ideelt til motorcykelkørsel.

I USA samarbejder EagleRider motorcykelleje med forhandlernettet for Harley Davidson motorcykler. Det betyder, at udover deciderede EagleRider udlejningssteder er det også muligt at leje motorcykel ved mange forhandlere af Harley Davidson i USA.

Envejsleje ved EagleRider motorcykelleje

Envejsleje af motorcykel i USA er populært ved EagleRider, og på baggrund af de mange udlejningssteder, som selskabet råder over, er mulighederne for mc-oplevelser i USA utallige.

Et envejsgebyr vil blive lagt oven i lejeprisen, når man vælger envejsleje af motorcykel, dog kører EagleRider i perioder tilbudskampagner, hvor envejsgebyret enten er nedsat eller helt gratis.

Uden rabat koster envejsgebyr typisk mellem $200 og $800. Billigste gebyr ved afhentning/aflevering af mc på  lokationer tæt på hinanden og i samme stat – eksempelvis afhentning i San Francisco og aflevering i Los Angeles. De højeste gebyrer er gældende, når man eksempelvis vil afhente motorcykel på Østkysten for at køre tværs over USA og aflevere køretøjet på Vestkysten.

Priseksempel på EagleRider motorcykelleje USA

Præcis som vej leje af bil vil det ofte være billigere at booke motorcykelleje i USA i god tid.

Når man benytter søgemaskinen øverst på siden får man automatisk søgeresultater, som indeholder diverse gældende tilbudskampagner – inkl. eksempelvis rabat ved langtidsleje af motorcykel samt rabat ved tidlig booking af mc.

Motorcykelleje USA

Lej en sej Harley – motorcykelleje USA.

Pris ved booking juli 2020:

Motorcykel model: Harley Davidson Heritage Softail Classic

Sted: Las Vegas (både afhentning og aflevering)

Lejeperiode: 14. juli 2021 til 28. juli 2021 (14 dages leje)

Lejepris: $1.806

(Pris inkl. fri miles, lovpligtig ansvarsforsikring, skat og gebyrer)

Relaterede artikel: